На перервах між заняттями: педагог у Хмельницькому продавав заборонені речовини

23 вересня 2021, 15:34
Чоловіка спіймали на гарячому. Він намагався "толкнути" чергову "дозу".
На перервах між заняттями: педагог у Хмельницькому продавав заборонені речовини
Якщо його провину доведуть, то найближчі 10 років він проведе у в'язниці / facebook.com/policia.Khmelnytskoi.oblasti

У Хмельницькому поліцейські затримали педагога, який займався збутом амфетаміну. У викладача одного з ліцеїв міста поліцейські вилучили наркотичні засоби.

Чоловіка "на гарячому" спіймали 22 вересня, під час збуту чергової дози амфетаміну, повідомили у поліції.

Під час обшуків у 38-річного викладача вилучили гроші, отримані від злочинної діяльності, мобільний телефон, пристрої для вживання наркотиків, а також пакети і згортки з амфетаміном, "солями" та марихуаною.

відео дня

Як виявилося, чоловік збував наркотики навіть на перервах між заняттями в навчальному закладі, де працював. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Якщо його провину доведуть, то найближчі 10 років він проведе у в'язниці.

читайте такожВажкі наркотики та російські командири: затриманий бойовик розповів про "службу" в ДНРРаніше ми повідомляли про страшний випадок, який стався в Єкатеринбурзі. Там 25-річна дівчина порізала ножем свого дворічного сина, стверджуючи, що "в нього вселилися біси". Місцеві розповіли, що дівчина страждає від наркотичної залежністі.

Також ми писали, що в Дарницькому районі Києва поліція викрила наркопритон. Він розташовувався прямо поруч зі школою. Прес-служба Київської міської прокуратури повідомила, що в ході операції було вилучено п'ять кілограмів наркотиків, розфасованих в 55 зіп-пакетів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти