На Київщині завершили будівництво великого заводу

19 липня 2024, 15:23
881
На Київщині завершили будівництво великого заводу

У Бучанському районі Київської області зведено завод "Далгакиран компресор Україна". Інвестиції у нові потужності склали майже 400 млн грн. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голови Київської ОВА Руслан Кравченко.

"Інвестують, якщо довіряють і впевнені у потенціалі та перспективі регіону. Я завжди кажу, що на Київщині створюємо найкращі умови для інвесторів. І це – чергове підтвердження", – написав він.

відео дня
На Київщині завершили будівництво великого заводу

Підприємство належить турецькому виробникові енергетичного обладнання Dalgakiran. Компанія спеціалізується на виробництві та обслуговуванні компресорного обладнання, дизельних та газових генераторів, установок для промислового охолодження, промислових насосів. На українському ринку вона працює уже 19 років, реалізувавши 5 тисяч проєктів та відкривши 11 представництв у великих містах.

На Київщині завершили будівництво великого заводу

Базове обладнання виготовляють в Туреччині. Український офіс його реалізує та надає комплексну підтримку клієнтам. Старт роботи заводу у Бучанському районі дасть можливість створити 50 високооплачуваних робочих місць.

Голова правління "Dalgakıran Kompresör" Аднан Далгакиран запевнив, що у планах компанії масштабування виробництва та збільшення потужностей саме на Київщині. Під час відкриття нового офісу було повідомлено, що йдеться про нові інвестиції та будівництво заводу.

На Київщині завершили будівництво великого заводу

Крім того, вже вивчається можливість виробництва та постачання нових продуктів, які вкрай потрібні Україні для відновлення енергетичних та промислових об'єктів.

Як повідомляють ЗМІ, відкриття нового виробництва сприятиме розвитку підприємств у всіх галузях і надасть їм можливість продовжувати господарчу діяльність у період відключень електроенергії.

"Вдячний Посольству Туреччини в Україні за підтримку реалізації цього проєкту. Адже це нові робочі місця, податки до бюджету, фінансовий ресурс для розвитку інфраструктури Київщини та всієї країни", – зазначив Руслан Кравченко.

Нагадаємо, що за даними рейтингу видання "Ділова столиця" "Економічна стійкість регіонів", Київська область зайняла перше місце, без урахування столиці, тимчасово окупованих територій та областей, де ведуться активні бойові дії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти