На "Азовсталі" впроваджують новий екологічний проект

20 липня 2021, 12:50
Проект передбачає перехід з мокрої системи газоочищення на суху.
На 'Азовсталі' впроваджують новий екологічний проект

Після завершення реконструкції та встановлення обладнання неорганізовані викиди над конвертерним відділенням будуть локалізовані.

На меткомбінаті "Азовсталь", що входить до Групи "Метінвест" впроваджують новий екологічний проект для зменшення викидів - готуються до реконструкції газоочисток двох конвертерів.

Як повідомили в прес-службі "Метінвесту", після завершення реконструкції та встановлення обладнання неорганізовані викиди над конвертерним відділенням будуть локалізовані. Над цим проектом працювала компанія Primetals Technologies Austria GmbH. Генеральним підрядником проекту виступила ТОВ "Метінвест Інжиніринг".

відео дня
На 'Азовсталі' впроваджують новий екологічний проект

"Будуючи ці газоочистки, група "Метінвест" дивиться вперед на десятки років. Той, хто швидше реалізує прогресивні проекти, той у підсумку і утримає свої позиції на світовому ринку чорної металургії", - підкреслив гендиректор "Азовсталі" Енвер Цкітішвілі.

Проект передбачає перехід з мокрої системи газоочищення на суху. Також планується установка спеціальних укриттів для локалізації неорганізованих викидів.

Зараз йде реконструкція естакади енергоресурсів і монтаж металоконструкцій, виконано бетонування фундаментів естакади, ведеться закупівля основного обладнання для газоочисток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти