Ми захищаємо Україну на самоті, найпотужніші сили спостерігають здалеку - Зеленський

25 лютого 2022, 07:27
773
Зеленський повідомив під час ранкового звернення 25 лютого, що під час атаки Росії на Україну загинули 137 наших героїв і ще сотні - поранено.
Зеленський
Зеленський звернувся до українців 25 лютого / скріншот

Президент України Володимир Зеленський повідомив під час ранкового звернення 25 лютого, що під час атаки Росії на Україну загинули 137 наших героїв і ще сотні - поранено. Йдеться і про військовослужбовців, і про цивільних.

Також Зеленський звернувся до країн-партнерів і світових лідерів.

"Ми залишаємося на самоті в захисті нашої держави. Хто готовий воювати разом з нами? Чесно: не бачу таких. Я кажу всім партнерам: зараз важливий момент, вирішується доля нашої країни. Я запитую у них: "Чи з нами Ви?". Вони відповідають, що з нами, але нас з собою в альянс вони брати не готові. Я запитав сьогодні у 27 лідерів Європи, чи буде Україна в НАТО, запитав прямо. Всі бояться, не відповідають ... вони відповідають, що з нами, але в альянс вони брати нас не готові", - сказав Зеленський.

відео дня

Як повідомляв Главред, російські війська наступають на Київ з Чорнобильської зони відчуження. Щоби зупинити колону, українські сили підірвали міст.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти