"Чоловік загинув у гаражі": РФ атакувала Херсонщину, є загиблий і постраждалі

5 липня 2023, 22:33
166
Місцевий житель селища, по якому вдарили окупанти, отримав травми, несумісні з життям. Ще п’ятеро людей постраждали, серед них дитина.
Белозерка Херсонской области
РФ атакувала Херсонщину, є загиблий і постраждалі/ колаж: Главред, фото: Херсонська обласна прокуратура, скрін

Російські окупанти ввечері у середу, 5 липня, вдарили по селищу Білозерка у Херсонській області. Одна людина загинула, ще п’ятеро постраждали.

Загарбники нанесли удар по житлових будинках. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

Він розповів, що 58-річний чоловік в момент атаки окупантів отримав травми, несумісні з життям. Він перебував у гаражі, коли загарбники нанесли удар. У самому будинку сталася пожежа.

відео дня

Серед п’ятьох людей, які постраждали, є дитина – 10 річний хлопчик.

"Постраждав 10-річний хлопчик та 56-річна жінка. Внаслідок удару по ще одній оселі легкі поранення отримав 51-річний чоловік, а також двоє жінок, 70 та 41 рік", – повідомив Єрмак.

Ракетні удари РФ по Україні

Російські окупаційні війська у вівторок, 27 червня, завдали ракетного удару по Краматорську. Загарбники вдарили по закладу харчування, де було багато людей. Російські ракети вбили в Краматорську 12 людей, зокрема, трьох дітей. Було травмовано та поранено понад 60 осіб.

У вівторок, 4 липня, російські окупанти завдали ракетного удару по місту Первомайський Харківської області. В результаті удару постраждали десятки людей, серед них – діти.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що росіяни продовжують щоденно тероризувати українців "Шахедами" та крилатими ракетами. Він зазначив, що більшість ударів завдається вночі, тому що це ускладнює роботу ППО.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти