Кулеба пояснив, як пов'язані "люблінський трикутник" і російський світ

7 липня 2021, 10:42
Керівник української дипломатії каже, що бажав би якнайшвидшого приєднання до даного "трикутного" об'єднання і Республіки Білорусь.
Дмитро Кулеба
Дмитро Кулеба / УНІАН

Проєкт "люблінський трикутник" (до складу якого входять представники України, Польщі та Литви) є якісною альтернативою "російському світу". Про це у своєму відеозверненні заявив Міністр закордонних справ України Дмитра Кулеби.

"Люблінський трикутник" − це, по суті, альтернатива" російському світу" в цій частині Європи", - сказав керівник української дипломатії.

Крім того, Кулеба каже, що хотів би приєднання до цього "трикутного" об'єднання Білорусі.

відео дня

"Ми будемо працювати так, щоб наближати той момент, коли і Білорусь замість "русского мира" вибере "люблінський трикутник", − заявив чиновник.

читайте такожКулеба заявив, що Україна остаточно порвала з "русским миром"

Нагадаємо, раніше керівник українського Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба запевнив - Україна належить до західного світу і ніколи не приєднається до "русского мира".

"Росія повинна зрозуміти, що Україна належить до світу демократії, до західного світу. І захід не дозволить Україні зруйнувати демократію і суверенітет України. Це дуже простий меседж, який наші друзі і Партнери можуть донести Росії. Україна ніколи не стане частиною "русского мира"", — сказав дипломат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти