Кубраков назвав головні напрямки діяльності майбутнього керівництва Укрзалізниці

9 серпня 2021, 19:24
Необхідність зміни керівництва Укрзалізниці була продиктована гострою управлінською кризою в компанії і критичним станом інфраструктури.
Кубраков назвав головні напрямки діяльності майбутнього керівництва Укрзалізниці

Головними напрямками, на яких має зосередитися нове керівництво Укрзалізниці, стануть підвищення тарифів на вантажні перевезення, прямі закупівлі електроенергії у Енергоатому, залучення західних інвесторів і оновлення рухомого складу. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

У найближчі місяці УЗ буде керувати в.о. Голови правління Олександр Камишін, призначений на цю посаду Наглядовою радою компанії на час підготовки конкурсу з обрання постійного керівника. За словами Кубракова, Камишін на перехідному етапі буде виконувати функції антикризового менеджера.

Як пояснив міністр, необхідність зміни керівництва Укрзалізниці була продиктована гострою управлінською кризою в компанії і критичним станом інфраструктури, що стало навіть предметом розгляду на засіданні РНБО.

відео дня

"При Міністерстві інфраструктури створюється Антикризовий штаб Укрзалізниці, основним завданням якого буде контроль необхідних для української залізниці рішень. Роботу штабу буду контролювати я особисто", - додав Кубраков.

Міністр також подякував міжнародним партнерам, зокрема, представництвам країн G7, керівництву ЄБРР, ЄІБ і Світового банку за участь в ухваленні рішення, яке влаштувало усі зацікавлені сторони.

"Ми очікуємо, що вже за кілька місяців Наглядова рада запропонує Уряду кандидатуру нового постійно діючого Голову правління. Є чіткі терміни та завдання — впевнений, що у нас все вийде", - зазначив Кубраков.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Кубраков описав ключові реформи, які необхідно провести в портовій галузі України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти