Кривава поїздка: у Києві чоловік на самокаті напоровся грудьми на метал

2 червня 2021, 12:44
195
Нещасний випадок стався вранці в середу, 2 червня, в самому центрі Києва – на вулиці Велика Васильківська - повідомляють співробітники патрульної поліції.
11212
У Києві чоловік на самокаті напоровся грудьми на метал/ скріншот з відео

До Києва чоловік під час поїздки на електросамокаті впав і напоровся грудьми на металевий паркан. Про це повідомили в патрульній поліції столиці.

Нещасний випадок стався вранці в середу, 2 червня, в самому центрі Києва – на вулиці Велика Васильківська. Очевидці події покликали на допомогу патрульних, які до приїзду швидкої допомоги надали потерпілому першу медичну допомогу - наклавши бандаж і зупинивши кровотечу.

Прибулі медики госпіталізували чоловіка до лікувального закладу. В якому стані він перебуває зараз, невідомо.

відео дня

читайте такожКривава ДТП на Луганщині: п'яний водій збив чотирьох підлітків

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Торік скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Ківа прославився новою витівкою. Він образив тодішній Кабмін на чолі з Олексієм Гончаруком, назвавши уряд цирком.

"Ось я подумав, раніше у нас ведмеді у цирках на самокатах кататися. А сьогодні у нас гомосексуалісти на самокатах по Кабміну розсікають. Досягнення!"- заявив Ківа.

Пізніше в прямому ефірі нардеп висловив упевненість, що незабаром прийде до влади зі своїми соратниками, оскільки зараз в України "є тільки дорога в пекло".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти