Кравчук озвучив і оцінив плани бойовиків по війні на Донбасі

10 лютого 2021, 15:58
За словами Леоніда Кравчука, в останні місяці донбаські бойовики не згодні йти ні на які переговорні позиції з представниками Києва.
Кравчук
Леонід Кравчук / УНІАН

Підконтрольні росіянам бойовики з угруповань "ЛНР" і "ДНР" хочуть створити на окупованих територіях Донбасу національні російські держави, які надалі можуть інтегруватися в Російську Федерацію. Таку думку висловив в інтерв'ю порталу Апостроф заявив керівник української делегації в Тристоронній контактній групі на переговорах у Мінському форматі Леонід Кравчук.

Він стверджує, що перемир'я в зоні військового конфлікту на Донбасі фактично не існує. А бойовики не згодні ні на які переговорні позиції з офіційним Києвом.

"Вони хочуть замість районів Донецької та Луганської областей, які повинні інтегруватися в Україну, створити національні російські держави", ‒ сказав Кравчук.

У відповідь на питання, чи варто очікувати від російських військ найближчим часом спроби прориву лінії фронту на Донбасі, Кравчук відповів дещо ухильним чином.

"Точної і ясної інформації поки немає. Вона може бути, але це не для засобів масової інформації. Це дані розвідки. Зрозумійте, що там немає ніякої геополітики. Там є бандитизм. Є зібрані воєдино різні найманці, все, що тільки можна було зібрати з усього світу. Вони стріляють і вбивають за гроші під керівництвом російських спецслужб і російських командирів. Ось і вся музика", - підсумував він.

читайте такожУ Кравчука розкрили нові плани Зеленського щодо Донбасу та Росії

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти