Короткий роман зі "слугою народу": ЗМІ розкрили деталі особистого життя Саакашвілі

14 січня 2021, 17:52
Єлизавета Ясько знаходиться в пригніченому стані після закінчення відносин з Михайлом Саакашвілі.
Короткий роман зі 'слугою народу': ЗМІ розкрили деталі особистого життя Саакашвілі
Єлизавета Ясько та Михайло Саакашвілі / volyn.com.ua

Роман між головою виконкому Нацради реформ України Михайлом Саакашвілі і народним депутатом від фракції Слуга народу Єлизаветою Ясько підійшов до кінця.

Взаємини політиків джерело видання Strana.ua назвало "коротким романом", який вже закінчився.

Він уточнив, що "слуга народу" знаходиться в пригніченому стані, яке посилилося зняттям її з посади глави української делегації в ПАРЄ.

відео дня

"У Лізи криза по всіх фронтах. Все насправді почалося з розладу в особистому житті. Відносини з Саакашвілі фактично зійшли нанівець. Ресторани, вечері, сирники на сніданок – вже в минулому. Депутати, звичайно, між собою все це обговорюють, через те. що на початку їх відносин всі тільки посміхалися і ворожили, як довго вони будуть разом. А вийшло, що тільки обговорили початок роману, як він практично закінчився", – розповів він.

читайте такожЗнущання над Зеленським: Саакашвілі зажадав "почистити" РНБОЗа даними джерела, після того як Ясько зняли з посади голови делегації в ПАРЄ, вона кинула виклик фракції – депутати підіграють Росії.

"Їй чітко дали зрозуміти: якщо не подобається - пиши заяву і виходь з фракції. Так що зараз у неї ось такий складний період, коли руйнуються всі мрії і горять мости", – додав співрозмовник.

Зазначимо, що різниця у віці між Саакашвілі і Ясько становить 22 роки.

Раніше повідомлялося про те, що пара жила разом з середини літа в селищі Лісники під Києвом. Перше спільні знімки Ясько і Саакашвілі почали з'являтися в Мережі в червні 2020 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти