У МОЗ назвали причину можливого продовження карантину

8 травня 2020, 23:40
За словами головного санлікаря, в Україні може затягнутися стан плато щодо поширення коронавірусу COVID-19.
Коронавірус, хворий
Ляшко назвав причину можливого продовження карантину / Reuters

Китайський коронавірус дуже швидко поширюється по Україні, кожен день фіксуються нові випадки зараження і вмирають люди. Через таку сумну статистику у МОЗ заявили, що може затягнутися стан плато щодо поширення коронавірусу COVID-19.

Як заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко в ефірі програми Свобода слова Савіка Шустера, на цю мить Україна не подолала коронавірусну інфекцію.

читайте такожЛукашенко знайшов новий метод боротьби з COVID-19 – божий

відео дня

"Це розслаблення може призвести до оманливого відчуття безпеки. Це може продовжувати тривалість плато, на якому ми зараз знаходимося. Будемо сподіватися, що наші карантинні обмеження, які працюють, не дозволять вже зараз зробити спалах. Але хотів би закликати, щоб подивилися на статистику, на інші країни. Сьогодні ми ще не подолали коронавірусну хвороба. Треба виконувати всі протиепідемічні обмеження, які є в країні", - заявив Ляшко.

Коронавірус в Україні

Станом на ранок п'ятниці, 8 травня, в Україні підтверджені 14 195 випадків зараження китайським коронавірусом COVID-19. У тому числі хворобу виявили у 977 дітей та 2 758 медиків. Про це свідчать офіційні дані МОЗ. Протягом доби було отримано +504 повідомлення про нові підтверджені випадки захворювання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти