Киян закликали пити воду з-під крана та не купувати бутильовану

27 липня 2021, 20:34
40% води в місті вже знезаражується без хлору, тому така вода ще більш якісніша, смачна і не має сторонніх запахів.
Горвода
Київовдоканал закликав пити воду з-під крана / " УНІАН"

В Киевовдоканале здивували заявою від тому, що нібито вода з-під крана проходить всі стадії очищення і набагато краще бутильованої, йдеться в повідомленні компанії в Facebook.

"Вода, що подається Київводоканалом, проходить всі необхідні стадії очищення і знезараження, за її якістю постійно стежать наші фахівці як в процесі водопідготовки, так і в контрольних точках міської мережі. Якість водопровідної води відповідає чинним державним санітарним правилам і нормам, тому вода з-під крана точно буде чистою і безпечною для здоров'я", - йдеться в повідомленні.

Також в компанії заявили, що бутильована вода або та, котра продається в розлив, і якою зараз частіше користуються для приготування їжі, не очищається належним чином, а виробники не дотримуються необхідних стандартів її виготовлення і не мають відповідних дозвільних документів.

відео дня
Киян закликали пити воду з-під крана та не купувати бутильовану

У Київводоканалі також зазначили, що вода, яка централізовано подається в будинки киян з водопровідних станцій, має природний склад мінералів, необхідний для організму людини. У той же час, бутильована вода, яка є у продажу, часто майже не містить природних солей кальцію і магнію.

читайте такожУ Києві прорвало міст Патона: вода б'є фонтаном

"Систематичне вживання виключно дистильованої або близької до неї води може призвести до низки захворювань, пов'язаних із порушенням водно-сольового балансу організму", - заявили Київводоканалі.

Киян закликали пити воду з-під крана та не купувати бутильовану

Також у повідомленні йдеться, що 40% води в місті вже знезаражується без хлору, тому така вода ще більш якісна, смачна і не має сторонніх запахів.

Раніше Главред писав про те, що на сайті Київводоканалу стався збій, через який багато клієнтів підприємства в останній день місяця не змогли передати показання лічильників води.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти