"Швидко вийшов, урод бл*дь": у Дніпрі водій маршрутки викинув із салону пасажира без маски

16 липня 2020, 17:22
Пасажир не реагував на прохання водія маршрутки залишити салон.
кулак, бійка, побиття
У Дніпрі сталася бійка між водієм маршрутки та пасажиром / pexels.com

У місті Дніпро водій одного з місцевих маршрутних таксі вирішив особисто висадити пасажира з салону, який не реагував на його прохання одягти захисну маску або ж самостійно вийти на вулицю.

Відео конфлікту опубліковано на YouTube.

Відомо, що конфліктна ситуація сталася у маршрутці №40. Пасажир не виявляв реакції на прохання водія і не хотів залишати салон автобуса. Водій змушений був застосувати силу. Його дії супроводжувалися застосуванням нецензурної лексики.

За попередньою інформацією, пасажир міг перебувати в стані алкогольного сп'яніння.читайте такожПопросив пасажирів надіти маски: у Києві жорстоко побили водія трамвая

Нагадаємо, 17 червня Кабінет міністрів посилив контроль над дотриманням карантину. Згідно з вимогою уряду, українцям заборонено здійснювати поїздки в міському транспорті без наявності захисної маски.

Раніше в уряді заявили, що влада готова значно знизити штрафи за порушення карантину для фізичних осіб, але юридичні особи будуть притягуватися до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі від 3 500 до 5 100 грн.

Нещодавно водій тролейбуса у Києві накинулася з кулаками на чоловіка, який зробив зауваження пасажирам, перебувавшим в салоні без маски.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти