З квартири жахливо смерділо: у Кам'янському психічно хвора жінка жила з трупом матері, що розкладається

16 липня 2021, 15:34
Сморід, за словами очевидців, був дуже сильним і швико поширювався по всій вулиці Затишна. Жінка жила з трупом матері трохи більше десятки діб.
Національна поліція
Копи і рятувальники спільними зусиллями виявили труп літньої жінки / УНІАН

У місті Кам'янське (Дніпропетровська область) жінка жила більше тижня в квартирі з трупом власної матері, що розкладається. Про це повідомляє портал Dp.vgorode.

За словами місцевих жителів, інцидент трапився на вулиці затишна. 14 липня люди подзвонили поліцейським і поскаржилися їм, що з квартири в будинку №1 протягом десяти днів доноситься трупний сморід.

Сморід, за словами очевидців, був дуже сильним і поширювався по всій вулиці. Копи приїхали на місце події і спробували поговорити з господарями підозріло пахне приміщення. Але двері їм ніхто і не відкрив.

У результаті поліцейські з рятувальниками здійснили проникнення в квартиру. Вони використав пожежну драбину, по якій дісталися до вікна потрібної квартири, відрили його і потрапили всередину. Вже в квартирі вони виявили почорнілий і засохлий труп літньої жінки. Там же була і дочка цієї жінки (за попередніми даними вона нібито перебуває на обліку в психіатричній лікарні). Труп жінки зараз досліджують судмедексперти.

читайте також"Не помітив, як померла": у Черкасах син три тижні прожив з трупом матері

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі на пляжі Аркадія труп потопельника пролежав чотири години - прямо поруч з відпочиваючими.

"З пів на восьму ранку на пляжі лежало тіло 83-річного чоловіка, забрали його тільки до полудня. Поки невідомо, що стало причиною загибелі - проблеми зі здоров'ям, необережна поведінка або самогубство", - пише ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти