У Кривому Розі дівчинка знайшла повішений труп матері

31 травня 2021, 12:39оновлено 31 травня 2021, 13:19
Моторошна знахідка чекала дівчинку, яка повернулася з прогулянки у ванній кімнаті в одній з квартир будинку в криворізькому мікрорайоні 5-й Зарічний.
У Кривому Розі дівчинка знайшла повішений труп матері
У Кривому Розі дівчинка знайшла повішений труп матері/ УНИАН

У Кривому Розі дівчинка виявила повішений труп власної матері у ванній кімнаті. Як повідомляє місцевий портал Перший міський, жінка повісилася у ванній кімнаті поки нікого не було вдома.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері 30 травня близько 21:00 в одній з квартир багатоповерхового будинку в Криворізькому мікрорайоні 5-й Зарічний. Тіло жінки виявила її неповнолітня дочка.

Попередньо відомо, що перед смертю жінка посварилася зі своїм чоловіком і просила дочок піти погуляти на вулицю. Коли діти повернулися, вони пішли мити руки у ванну. Там старша дочка виявила і, що мати повісилася на поясі від банного халата.

Наразі правоохоронці з'ясовують причини та обставини смерті жінки.

"Вчора ввечері, в поліцію надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир на 5-му Зарічному дочка виявила свою 39-річну матір повішеною. Тіло направили на судмедекспертизу", - прокоментувала ТСН спікер Криворізького районного управління поліції Оксана Лесонен.

читайте такожДрогобицький Ейнштейн: на Львівщині повісився відомий професор

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

У місті Мукачево (Закарпатська область) чоловік вчинив самогубство у прямому інтернет-ефірі.

Чоловік транслював за допомогою функції прямого ефіру в соціальній мережі Facebook. "Я проклинаю - особливо мус*рів Мукачівського відділу, які життя Мені не дають", ‒ розповів він перед суїцидом шляхом повішення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти