"Ідіотизм року": Аксьонов у Керчі прокотився на човні, поки люди добиралися до лікарні вплав

17 червня 2021, 13:13
Після того, як відео спровокувало резонанс в мережі, в МНС Росії одразу заявили, що це не їхні співробітники, а цивільні.
Аксьонов у Керчі прокотився на човні, поки люди добиралися до лікарні вплав
Аксьонов у Керчі прокотився на човні, поки люди добиралися до лікарні вплав / скріншот з відео

Керч затопило після сильних злив. Щоб оцінити масштаби повені, в місто прибув ватажок кримських окупантів Сергій Аксьонов.

Інспектувати місто Аксьонов відправився на човні. При цьому на відео, що знято під час поїздки, в кадр потрапили люди, які пливуть за човном Аксьонова кролем, одягнені у водолазні костюми.

Спочатку повідомлялося, що це троє МНСників, які таким чином добиралися до затопленої лікарні Керчі. Як визнав радник Аксьонова, "води в місці зйомок по груди, простіше плисти, ніж йти".

Після того, як відео спровокувало резонанс у мережі, в МНС Росії одразу заявили, що це не їхні співробітники, а цивільні.

"Це взагалі були цивільні люди, які прийняли для себе в цій критичній ситуації таке не зовсім зрозуміле рішення. Вони наділи на себе ці костюми і нічого розумнішого не придумали, ніж плисти за човном Аксьонова", — запевнили в прес-службі управління МНС по Криму.

Незважаючи на запевнення про "цивільних" - сам Аксьонов пізніше зізнався, що за човном таки пливли МНСники. За його словами, рятувальники супроводжують вплав усі човни, і він "просто не став винятком".

У коментарях під відео люди пишуть:

  • "Ідіотизм року" - є у нас така премія? А "Найвідмороженішому чиновнику"?
  • На РБК писали, що плавці з рятувального загону. Зам Аксьонова сказав, що вони пливли по "своїх справах", хоча на відео видно, що ці олені пливуть за човном. Від чого ситуація не стала менш ідіотською!
  • У мене питання? Якщо охорона не в змозі виконувати свою роботу пливучи позаду човна, то нафіг вони там потрібні? Або це гра в Господаря і Холопів?
  • Гордовите знущання над людьми, це шиздец...

Нагадаємо, погода в Україні до кінця поточного тижня буде дощовою. Грози, іноді навіть з градом, накриють Україну. Ситуація зміниться тільки ближче до вихідних, і в країну повернеться сонячна погода. Провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило пояснив, що вся справа в циклоні, який формується над Кримом і Чорним морем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти