Готуються до контрнаступу ЗСУ: окупанти зміцнюють свою оборону на півдні - розвідка

17 липня 2022, 10:59
Російські окупанти переміщують особовий склад, техніку та облаштовують польові захисні споруди.
Российские военные, колонна российской техники
Російські окупанти зміцнюють свої позиції на півдні / Reuters

Російські окупанти, мабуть, злякалися контрнаступу українських захисників. Вони вирішили зміцнити свої оборонні позиції та підтягнути більше сил. Про це повідомили у британській розвідці.

В окупованих районах півдня України ворожі війська переміщують особовий склад, техніку та облаштовують польові захисні споруди між Маріуполем і Запоріжжям. Те саме спостерігається і в Херсоні. У Мелітополі окупанти посилюють заходи безпеки.

"Українські сили чинять тиск на російський оборонний рубіж в Херсонській області протягом понад місяць та останні політичні заяви Зеленського і віце-прем'єр-міністра попередили про майбутні наступальні операції, щоб витіснити Росію з районів, які зараз вона контролює", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Таким чином, можна припустити, що окупанти готуються до наступу українських військ та посилюють власні сили для відповіді на атаки українців, які здійснюють проти командних пунктів та логістичних ланцюжків.

читайте такожПід Херсоном відбулися вибухи на ремонтній базі військових РФ

Нагадаємо, на Херсонському напрямку бійці ЗСУ продовжують просуватися. Захисники намагаються закріпитися на необхідній території. Нещодавно вдалося затрофеїти ворожу броньовану машину, яку знайшли в ході зачистки звільненого села Потьомкіне.

Станом на 14 липня, ЗСУ звільнили вже 44 населених пункти на Херсонщині.

Дивіться онлайн новини Херсона

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти