Загибель мера Кривого Рогу: сусідка Павлова заявила, що постріл не чула

16 серпня 2021, 08:07
За словами жінки, Костянтин Павлов був не конфліктний, завжди вітався. Вона тісно не спілкувалася з покійним, але нічого поганого про нього сказати не може.
Костянтин Павлов
Костянтин Павлов був знайдений мертвим 15 серпня / zagittya.com.ua

У селі Вільне Дніпропетровської області в неділю, 15 серпня, знайшли мертвим мера Кривого Рогу Костянтин Павлова - він лежав на веранді будинку, поруч була рушниця. Сусідка загиблого каже, що не чула пострілів, хоча у неї було відрито вікно, і не бачила жодних підозрілих людей біля будинку мера.

"Він (Павлов, - ред.) був не конфліктний, вітався, коли проїжджав повз на машині", - розповіла жінка ТСН.

За її словами, вона тісно не спілкувалася з покійним, але нічого поганого про мера сказати не може.

відео дня

Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова - про що раніше писав Главред:

  • 15 серпня у селі Вільне поблизу Кривого Рогу було знайдено тіло мера міста Костянтина Павлова. Його виявили на веранді будинку. Поруч була рушниця.
  • ЗМІ з посиланням на джерела писали, що копи переглянули кадри з камер відеоспостереження.
  • "На відео чітко видно, як загиблий мер ходить по будинку з рушницею, приставляв собі її до серця, примірявся. Потім на відео видно, як він вставив один патрон. Багато курить. З кимось листується у телефоні. Потім вистрілив. Позадкував до виходу, впав", - йдеться в повідомленні.
  • Міністерство внутрішніх справ України розглядає три версії загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: самогубство, вбивство, необережне поводження зі зброєю.
  • У поліції порушили кримінальне провадження через трагічну загибель мера Кривого Рона Костянтина Павлова - зараз встановлюються всі обставини його смерті.
  • Глава держави Володимир Зеленський відреагував на загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Він планує зібрати нараду з силовиками, щоби заслухати звіт щодо цього інциденту.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти