Назвали три версії трагічної загибелі мера Кривого Рогу

15 серпня 2021, 22:23
Судово-медична експертиза має встановити точну причину смерті і характер поранення загиблого.
Назвали три версії трагічної загибелі мера Кривого Рогу
ВМВД назвали три версії загибелі чиновника

Міністерство внутрішніх справ України розглядає три версії загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, сказав директор з комунікацій Артем Шевченко в ефірі каналу Україна 24.

Серед версій загибелі чиновника:

  • самогубство,
  • вбивство
  • необережне поводження зі зброєю.

"Первинні слідчі дії покажуть ознаки ймовірності одного з трьох варіантів", - зазначив Шевченко.

За словами спікера МВС, судово-медична експертиза повинна встановити причину смерті і характер поранення загиблого. Балістична експертиза, зі свого боку, займе трохи більше часу.

відео дня

"Поліцейські Дніпропетровської області проводять слідчі дії. Завтра картина буде більш-менш очевидна ніж та, яка сьогодні. Давайте почекаємо", - додав директор з комунікацій.

Нагадаємо, Главред писав про те, що в неділю, 15 серпня, в селі Вільне поблизу Кривого Рогу було знайдено тіло мера міста Костянтина Павлова. Тіло Павлова знайшли на веранді будинку. Поруч була рушниця.

Відзначимо, в поліції порушити кримінальну справу через трагічну загибель мера Кривого Рона Костянтина Павлова - зараз встановлюються всі обставини його смерті, повідомив прессекретар поліції Дніпропетровської області.

"Повідомлення до поліції надійшло 15 серпня близько 16:00. За попередньою інформацією, тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявлено на веранді власного будинку", - сказала вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти