"Гай дитячих снів" і "Потяг додому": проєкти 1+1 media та Київстар ТБ здобули першість у конкурсі маркетингових ініціатив X-RAY

26 червня 2024, 14:36
21

Сьогодні, 25 червня, під час MRKTNG марафону, який об’єднав маркетологів, креативників, піарників, комунікаційних, медіа- та диджитал-фахівців для обміну перевіреними практиками, відбулася церемонія нагородження Конкурсу маркетингових ініціатив X-RAY. Український бізнес діє в умовах постійної непередбачуваності й працює цілодобово, створюючи виняткові ініціативи, які привертають увагу не лише українських маркетологів, а й світової спільноти. Так, цьогоріч більш як 70 українських проєктів змагалися за звання найефективніших.

Ініціатива з висадки дерев у пам’ять про дітей, життя яких обірвала війна, "Гай дитячих снів", яку 1+1 media спільно з благодійним фондом "Озеленення України" реалізує з 2023 року, визнана професійною спільнотою й читачами видання MMR як одна з найкращих у номінації "Соціальний маркетинг". Загалом у категорії було представлено 18 кейсів від провідних українських компаній.

До слова, 1+1 media спільно з партнерами, БФ "Озеленення України", садовим центром "Брусвяна" та Business Woman Club, а також командами "Сніданку з 1+1" і ТСН — продовжують реалізацію соціального проєкту "Гай дитячих снів", мета якого — вшанування памʼяті кожної дитини, яка загинула внаслідок повномасштабного вторгнення рф в Україну. На сьогодні у селищі Макарів, що на Київщині, вже ростуть 300 райських яблунь, висаджені в тому числі сімʼями, які втратили рідних. Окрім цього, тисячі таких дерев памʼяті були висаджені в десятках міст і сіл України. Аби доєднатися до проєкту, слід заповнити форму на сайті за цим посиланням.

відео дня

Також спільний відеопроєкт Київстар ТБ та Укрзалізниці "Потяг додому" здобув першість у номінації "Колаборація брендів".

Компанії створили можливість зануритися в залізничний вайб поза межами потяга. Укрзалізниця надала відео українських пейзажів із кількох залізничних маршрутів, які пасажири зазвичай бачать з вікна, а Київстар ТБ створила спеціальний канал УЗ ТБ, де вони транслюються.

Довідка:

X-RAY — авторитетний конкурс у сфері маркетингу для агенцій та корпоративного сектору. Оцінювання номінантів відбувається 360: онлайн експертною спільнотою MMR та членами журі за критеріями. Мета конкурсу — визначення найкращих маркетингових ініціатив минулого року, найвдаліших кейсів та ефективних колаборацій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти