Росіяни тікають з Енергодара і нещадно обкрадають місто - мер

9 травня 2023, 17:38оновлено 9 травня 2023, 18:27
В окупованому Енергодарі росіяни вже декілька днів активно обкрадають місто та вивозять свою документацію.
Росіяни тікають з Енергодара і нещадно обкрадають місто - мер
Окупанти спустошують Енергодар / Колаж Главред: фото: УНІАН, en.gov.ua

Російські окупанти вивозять із Енергодара документацію, комп’ютерну техніку, інше награбоване майно, у місті не працюють магазини й аптеки, автозаправки й банкомати спорожніли.

"Повивозили обладнання з медико-санітарної частини, комп’ютерну техніку, документацію, паспортний стіл, який вони розташували у приміщенні ЦНАПу. Не працює інтернет стаціонарний, який був до цього, не працюють продовольчі магазини, аптеки. Ажіотаж по певних категоріях продуктів та засобів першої необхідності. АЗС та банкомати також порожні", - про це розповів законно обраний міський голова Енергодара Дмитро Орлов у коментарі проєкту Радіо Свобода "Новини Приазов’я".

Орлов також додав, що окупаційна влада країни-агресорки Росії вже кілька днів вивозить свою документацію, очікуючи контрнаступу ЗСУ.

відео дня

Енергодар в окупації

Найбільша в Європі Запорізька атомна електростанція перебуває під окупаційним контролем військ агресора Росії. Загарбники перетворили АЕС на військову базу

Окупанти встановили вогневі точки на реакторах. Російські окупанти спорудили вогневі позиції на дахах реакторних споруд Запорізької АЕС, щоб вести бої на території самої станції у разі контрнаступу ЗСУ.

Росіяни розмістили на четвертому блоці Запорізької АЕС військову техніку та вибухівку. Такими діями російські окупанти завдають значної шкоди ядерній та радіаційній безпеці ядерних установок.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти