Олена Зеленська в елегантному та стильному вбранні вийшла в світ у США

1 вересня 2021, 12:09
У маєтку першого президента Сполучених Штатів Джорджа Вашингтона перша леді повідомила про запуск тут україномовного аудіогіду - 31-го в рамках її проекту.
Олена Зеленська
Олена Зеленська / Фото president.gov.ua

Перша леді України Олена Зеленська під час візиту в США з'явилася на публіці в чудовому діловому образі.

Дружина президента обрала темно-синє вбрання та масивні прикраси. Фото Олена Зеленська опублікувала на сторінці в Instagram.

Перша леді вийшла в світ в темно-синій сукні довжини міді, її вона підкреслила коричневим поясом, і туфлях-човниках. Завершило образ масивне намисто на шиї.

відео дня

Волосся Зеленська вирішила розпустити, зробивши акуратну укладку, в макіяжі вона віддала перевагу нюдовому варіанту з акцентом на очі.

Олена Зеленська
Олена Зеленська вразила українців ніжним образом/ Фото president.gov.ua

Зазначимо, в ході робочого візиту в США президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена відвідали Маунт-Вернон - маєток першого президента Сполучених Штатів Джорджа Вашингтона. Перша леді повідомила про запуск тут україномовного аудіогіду - 31-го в рамках її проекту.

"Я дуже ціную те, що ми налагоджуємо тісний зв'язок з США саме через історичний контекст і "м'яку силу", про яку всі зараз так багато чують і говорять. Культурна дипломатія не знає кордонів і меж, це шлях поступових, але дієвих змін через канали, що доступні кожному з нас: історію, культуру, мистецтво", - зазначила Зеленська.

"Дуже рада, що тепер аудіогід працюватиме і в Сполучених Штатах, де кожен українець або той, хто цікавиться нашою мовою, зможе почути історію першого президента цієї великої країни українською", - додала дружина президента.

Олена Зеленська в елегантному та стильному вбранні вийшла в світ у США
Фото president.gov.ua
Олена Зеленська в елегантному та стильному вбранні вийшла в світ у США
Фото president.gov.ua

Довідка. Мережа україномовних аудіогідів - частина проекту культурної дипломатії, який реалізує перша леді України. Головною його метою є поширення української мови та посилення іміджу країни на міжнародній арені. Сьогодні україномовні аудіогіди працюють у лондонському Тауері, Версалі, галереї Альбертіна, палаці Долмабахче, музеї Ваза та інших провідних інституціях світу.

читайте такожДерждача, "лобстери" і "40 машин охорони": Зеленська розповіла про побут сім'ї президента

Як повідомляв Главред, у першої леді України окрема окрема програма в рамках робочого візиту до США.

У Вашингтоні Володимир Зеленський з дружиною перебуватиме два дні - 31 серпня і 1 вересня, потім відбудеться поїздка до Каліфорнії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти