Дві сестри 4 та 13 років померли від отруєння у Вінницькій області, їхній брат у лікарні

7 вересня 2021, 11:35оновлено 7 вересня 2021, 17:33
Одна з версій отруєння - вживання грибів або лісових ягід, кажуть у поліції. Також правоохоронці перевіряють професіоналізм дій лікарів.
Лікарня
Дві сестри 4 і 13 років померли від отруєння у Вінницькій області, їхній брат у лікарні / УНІАН

Трагедія сталася у Вінницькій області — там померли дві сестри у віці 4 і 13 років. Ще одна дитина з сім'ї — 12-річний хлопчик — знаходиться в лікарні. Всі вони отруїлися, але поки невідомо, чим саме.

Як повідомили 7 вересня у пресслужбі поліції Вінницької області, у неділю, 5 вересня, двох дівчаток 4 та 13 років із симптомами гострого отруєння невідомою речовиною госпіталізували до реанімаційного відділення Гайсинської центральної лікарні. Під час надання медичної допомоги сестрички, на жаль, померли. Слідство встановлює причини їх смерті.

Ще одна дитина з цієї сім'ї —12-річний хлопчик — знаходиться в лікарні.

відео дня

Одна з версій отруєння — вживання грибів або лісових ягід, кажуть у поліції. Також правоохоронці перевіряють професіоналізм дій лікарів. Остаточну причину смерті дітей встановлять після проведення комісійної судово-медичної експертизи.

За даним фактом поліція почала розслідування кримінального провадження, передбаченого статтею 115 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

читайте такожВ одній з гімназій Києва отруїлися майже 200 дітей, злягли і деякі батькиНагадаємо, раніше в Чернігівській області в селі Олександрівка Добрянської громади мати нагодувала чотирьох дітей супом з грибами. Унаслідок отруєння 5-річна дівчинка і 7-місячний хлопчик померли в лікарні. Старшого хлопчика, який живе з бабусею і грибну юшку не їв, соцслужби тимчасово вилучили з родини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти