Два телеканали другий рік показують привітання Порошенка замість Зеленського

1 січня 2021, 17:43оновлено 18 жовтня 2023, 15:13
ЗМІ пов'язують із колишнім главою держави.
Два телеканали другий рік показують привітання Порошенка замість Зеленського
Два канали другий рік поспіль ставлять в ефір новорічне привітання Порошенка замість Зеленського / Фото: скріншот

У новорічну ніч 5 канал і телеканал Прямий о 23:55 поставили привітання колишнього президента Петра Порошенка, а чинного гаранта Володимира Зеленського показали в інший час.

В ефірі телеканалів можна було побачити, що новорічне звернення екс-президента завершилося о 00:00.

Зазначимо, обидва ЗМІ безпосередньо пов'язані з колишнім гарантом.

На 5 каналі привітання Зеленського показали раніше, ніж звернення п'ятого президента. Потім включили відео Порошенка о 23:55.

Канал Прямий вчинив інакше: спочатку включив новорічне привітання Порошенка, а потім Зеленського. Але привітання президента не припало на настання Нового року.

читайте такожНоворічне звернення Зеленського: як відреагували українціПривітання Порошенка було коротким - трохи більше чотирьох хвилин, а у Зеленського зайняло 14 хвилин. У ролику колишнього глави держави також виступила його дружина Марина Порошенко.

"Я бажаю колективного імунітету людям від коронавірусу, що прийшов в 2020 році. Країні - від вірусу популізму і непрофесіоналізму, безглуздості і безвідповідальності, штами якого вразили державний організм роком раніше", – сказав він.

Порошенко переважно говорив про євроінтеграцію. Зрозуміло, згадав і про помилки чинної влади.

Новорічне звернення Зеленського 2021:

  • Увечері 31 грудня 2020 року президент України Володимир Зеленський привітав українців з новим 2021 роком. Він побажав їм бути здоровими і щасливими.

  • Також президент в ході свого привітання звернувся до жителів анексованого Криму і окупованого Донбасу і закликав їх перевести годинник назад.

  • Президент зазначив, що хоче сказати в центрі Донецька, що мир в Україні настав, а також написати "Крим – це Україна" не в Інтернеті, а на піску на пляжі в Ялті - на українському піску українського пляжу української Ялти".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти