Зухвале пограбування під Києвом: напали на мера Броварів

22 грудня 2020, 13:56оновлено 22 грудня 2020, 14:28
Сапожко має невеликі синці на руках, він звертався за медичною допомогою, але його травми не вимагають госпіталізації.
Ігор Сапожко
На Ігоря Сапожка напали / УНІАН

Під Києвом невідомі проникли до будинку мера Броварів Ігоря Сапожка і пограбували його. Поліція вже відкрила кримінальну справу.

Як заявила в коментарі УП прессекретарка поліції Київської області Віталія Грохольська, поліція проводить оперативно-розшукові заходи щодо затримання нападників.

"Орієнтовно о 21:00 невідомі проникли до будинку жителя села Гнідин і напали на подружжя. Погрожуючи фізичною розправою, викрали гроші та вироби із золота, після чого зникли в невідомому напрямку", - розкрила подробиці Грохольська.

Грохольська також додала, що потерпілий має невеликі синці на руках, він звертався за медичною допомогою, але його травми не вимагають госпіталізації.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальну справу за ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Напад на мера Броварів прокоментував і градоначальник Києва Віталій Кличко.

"Я, як голова Асоціації міст, звернувся до правоохоронних органів оперативно і відкрито розслідувати справу про напад і побиття мера Броварів Ігоря Сапожка.

Правоохоронці мають встановити й те, чи були такі дії зловмисників спробою політичного тиску на Сапожка напередодні місцевих виборів у Броварах, де Ігор Сапожко балотується на пост мера міста", - висловився Кличко на своїй сторінці у Telegram.

Новини Броварів – про що йшлося раніше:

  • У Броварах Київської області сталася стрілянина під час масових сутичок. За попередньою інформацією, виник конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками. Працівники місцевої поліції на місці події затримали 10 осіб зі зброєю.
  • Унаслідок стрілянини троє учасників кримінальних "розборок" отримали поранення з травматичної зброї.
  • Трохи згодом заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров розповів про ситуацію з розслідуванням перестрілки в Броварах Київської області. За його словами, в "розборках" брали участь представники чотирьох охоронних фірм.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти