День народження FOXTROT.UA: що підготував інтернет-магазин в честь свята

26 липня 2021, 16:15
Фокстрот став першим серед українських ритейлерів, хто вийшов в онлайн і відкрив інтернет-магазин електроніки та побутової техніки foxtrot.com.ua. Онлайн-платформі – 18 років, а значить, що святкують днюху по-крупному.
День народження FOXTROT.UA: що підготував інтернет-магазин в честь свята

Прийнято вважати, що Фокстрот – традиційна роздрібна мережа, представлена ​​"цегляними" магазинами побутової та електронної техніки. Але варто зазначити, що це і інтернет майданчик, що дуже стрімко розвивається – FOXTROT.UA, завдяки якому за останні два роки компанія продемонструвала кращу динаміку на ринку з точки зору розвитку в е-сommerce.

З 22 липня по 4 серпня foxtrot.ua святкує свій 18-й день народження. Привід – неабиякий, тому постійних і нових покупців чекають знижки до 70% і подарунки. До чого варто придивитися, щоб відзначити свято з вигодою і комфортом.

Звичайно ж, до смартфонів. Для прихильників "яблучного" бренду передбачена чималенька знижка на APPLE iPhone 11 128GB Black (MHDH3). Радує Фокстрот і дисконтом від Samsung і XIAOMI Mi – на цілу низку моделей.

відео дня

Так само варто звернути увагу на категорію планшетів – у даний момент можна добре заощадити на покупку. Ну і, звичайно, широкий ряд моделей серед категорії смарт-гаджетів – фітнес-браслетів, смарт-годинників, бездротових гарнітур, повербанків тощо.

Для тих, хто хоче оновитися по-крупному, у FOXTROT.UA знижки на телевізори, велику, дрібну побутову техніку для дому та відпочинку.

  • телевізор SAMSUNG UE55TU7100UXUA з діагоналлю 55 дюймів;
  • інверторний холодильник SAMSUNG RB37J5000SA/UA з режимом "відпустку";
  • пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW/UA – тиха робота, делікатне ставлення до тканин, захист від перепадів напруги;
  • електросамокат SEGWAY Ninebot MAX G30–з антиковзаючим шинами, зупинкою при падінні, самодіагностикою неполадок;
  • автохолодильник DELFA AC32L – обсяг 32 літри.

Скупилися на суму від 3500 грн або в чеку є техніка від ТМ SAMSUNG? Значить ви автоматично стаєте учасником розіграшу подарунків. А подарунків Фокстрот підготував ну дуже багато: телевізори, холодильники, пилососи, пральні машини та іншу техніку SAMSUNG на загальну суму 2 мільйони грн.

Детальніше про акцію читайте тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти