Бійці ЗСУ "покришили" елітний загін спецпідрозділу Росгвардії - ВВС

31 серпня 2022, 16:33
Знищено щонайменше 18 спецназівців елітного підрозділу Меркурій.
росгвардия
Загін бійців Росгвардії знищений в Україні / Facebook/rosgvard

Бійці Збройних сил України знищили щонайменше 18 спецпризначенців елітного підрозділу Меркурій окупантів РФ з Росгвардії.

Як повідомляє Російська служба Бі-бі-сі, вдалося підтвердити ліквідацію щонайменше 10 співробітників Росгвардії зі Смоленська.

Відзначається, що раніше ветеранська організація з російської Пензи опублікувала відео, на якому показаний меморіальний куточок в розташуванні 26 загону спецназу Меркурій. При цьому на столі виставлені фотографії 18 спецназівців з чорними поминальними стрічками, поруч лежать дві гвоздики.

відео дня

Уточнюється, що до цього українські журналісти повідомили про артобстріл розташування Меркурія в Харківській області, в ході якого загін, імовірно, зазнав втрат.

Бі-бі-сі вдалося підтвердити імена 10 загиблих спецназівців РФ, серед них:

  • майора Віктора Слушкіна;
  • старшого прапорщика Олександра Вишнякова;
  • прапорщика Павла Степаненко;
  • сержанта Максима Трегубенко;
  • єфрейтора Ярослава Сімакова;
  • лейтенанта Микити Цвіренка;
  • старшого лейтенанта Анатолія Єжова.

Видання додає. Що фотографії восьми з 18 спецназівців (тобто 40% передбачуваних загиблих з Меркурія) впізнати поки не вдалося.

Нагадаємо, раніше радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань у Facebook повідомив про те, що під час удару українських військових по базі окупантів у Херсоні, міг загинути полковник Росгвардії Олександр Нечипуренко.

"Вчора в Херсоні міг загинути полковник Росгвардії Олександр Нечипуренко. Чекаємо підтвердження інформації", - написав він.

За словами Хланя, на те, що хтось із "віпів" російської армії постраждав однозначно вказує те, що "паніки і швидких у орків було аж надто багато".

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти