Бійці мусульманського батальйону зачистили ліс між селами на Київщині та захопили трофеї

31 березня 2022, 10:48
Зокрема, операція 30 березня була проведена у звільнених населених пунктах Мотижин і Северинівка.
Батальйон Крим
Батальйон Крим / скріншот з відео

Військові з Добровольчого мусульманського батальйону "Крим" зачистили від російських загарбників ліс між селами в Київській області. Відео було опубліковано в сервісі мікроблогів Twitter на сторінці "Супутник News АТО".

Зокрема, операція 30 березня була проведена у звільнених населених пунктах Мотижин і Северинівка.

Відзначається, що також добровольці провели розвідку в околицях сіл і зібрали трофеї, що залишилися після втечі путінської армії.

відео дня

На кадрах видно, що захисники забрали озброєння і боєприпаси окупантів, які знадобляться, щоб знищувати ворога його ж засобами ураження.

"Ось хлопці з батальйону "Крим" перші увірвалися, навантажили собі повно добра. Ми стоїмо заздримо, але зараз підемо слідом віджимати теж щось, що нам треба для війни. Перемога буде за нами, однозначно. Путін здохне", - підсумував інцидент автор відео.

читайте такожНові трофеї для армії України: у Харківській області відкопали танки окупантів РФ

Нагадаємо, українські захисники захопили в Миколаївській області супертрофей-нову командно-штабну машину Р-149ма1 армії РФ. Вона є елементом автоматизованої системи управління військами РФ відомої як"Сузір'я".

Раніше в Чернігівській області українські бійці захопили самохідну артилерійську установку новітньої моделі"Мста-С". І, за традицією, трофей відбуксирували трактором.

Також ВСУ знищили танк Т-80УМ2 "Чорний орел", який у путінської армії був тільки один. Успішного удару було завдано 93-ю окремою механізованою бригадою "Холодний Яр".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти