"Велике будівництво": населені пункти вздовж найдовшої траси Волині дочекалися ремонту дороги

19 жовтня 2021, 16:24
Загалом у 2021 році у Волинській області планується відремонтувати 195 км автодоріг державного значення.

На Волині за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" розпочався ремонт чергової ділянки дороги Т-03-11 /Р-14/ - Седлище - Камінь-Каширський - Ковель - /М-19/ - Колодяжне - Локачі - /Н-17/, протяжність якої становить понад 184 км, що робить її однією з найдовших державних доріг регіону.

Про роботи на трасі повідомляє у Facebook Укравтодор.

Йдеться про ділянку Війниця - Локачі, де вже почалося фрезерування зношеного дорожнього покриття. До кінця року тут планується укласти вирівнюючий шар асфальту на 5,5-кілометровому відрізку.

відео дня

Наступного року на цій ділянці між населеними пунктами Війниця, Павлівка, Локачі та Крухиничі буде проведено фінішне асфальтування, включаючи заасфальтовані з'їзди у двори.

Проєкт передбачає також прокладку уздовж всієї ділянки пішохідної доріжки, відокремленої від проїжджої частини бар'єрним огородженням, а також ремонт автопавільйонів і установку одного нового.

Минулого року в рамках "Великого будівництва" вже було відновлено 8 км дороги Т-03-11 між населеними пунктами Камінь-Каширський та Нуйно. У 2021 році будуть відремонтовані майже 22 км.

Крім ремонту ділянки Війниця - Локачі, роботи ведуться також на 16-кілометровому відрізку Привітне - Скобелка, де вже укладається верхній шар.

Всього у 2021 році у Волинській області планується відремонтувати 195 км автодоріг державного значення.

Нагадаємо, загальний план по Україні в ході "Великого будівництва" Володимира Зеленського на 2021 рік становить 6500 км побудованих і відновлених доріг державного і місцевого значення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти