Анатолій Шкрібляк розповів про входження української компанії "Добродія Фудз" до переліку лідерів у сфері Agrifood

2 липня 2024, 10:13
19
Компанія "Добродія Фудз" увійшла до переліку галузевих лідерів у сфері Agrifood рейтингу "ТОП-100. Рейтинги найбільших". Про це розповів акціонер компанії Шкрібляк Анатолій Васильович. Що таке AgriFood, а також про компанію "Добродія Фудз" – далі в матеріалі.
Анатолій Шкрібляк розповів про входження української компанії

AgriFood – галузь, яка змінює світ продовольства

AgriFood – це галузь досліджень, освіти й технологій, пов’язаних із виробництвом, перероблюванням, маркетингом, розповсюдженням і використанням харчових продуктів і сільськогосподарської продукції. Вона охоплює широкий спектр тем, як-от харчування, безпека продуктів, управління врожаями й екологічна стійкість.

Дослідження у сфері AgriFood дозволяють краще розуміти економічні, соціальні й екологічні аспекти виробництва й споживання харчових продуктів. AgriFood досліджує вплив цих процесів на глобальне здоров'я й харчування. Головна увага приділяється розробленню нових технологій і методів, які забезпечать майбутнє продовольчого постачання.

відео дня

Про компанію "Добродія Фудз"

"Добродія Фудз" – виробник високоякісної харчової продукції, яка має попит не лише в Україні, а й за її межами. Продуктовий портфель налічує 55 різноманітних товарних позицій, зокрема:

  • вівсяні й мультизлакові пластівці;
  • крупи;
  • порційні каші;
  • гранолу;
  • готові сніданки;
  • снеки.

"Добродія Фудз" володіє одним із найсучасніших і найпотужніших підприємств у Європі з виробництва пластівців із зернових культур і продуктів на їхній основі.

Допомога українській армії

Компанія дбає не лише про якість харчової продукції, яку виготовляє, але й, як і кожний свідомий бізнес, допомагає українським воїнам на передовій. "Добродія Фудз" регулярно передає гуманітарну допомогу. Зокрема, нещодавно у межах соціального проєкту "Добро в дії" продукцію ТМ "Добродія" і San Grano, брендів компанії "Добродія Фудз", було відправлено до БФ "Мурашки", який займається забезпеченням воїнів на передовій продуктами довготривалого зберігання. Про це повідомляє Європейська правда.

Анатолій Шкрібляк зауважив, що харчі передадуть українським захисникам, які перебувають "на нулі". Він зазначив, що продукція стане у пригоді військовим завдяки своїм перевагам. Пластівці та мюслі можуть зберігатися за кімнатної температури протягом тривалого часу. А ще їх зручно переносити в рюкзаку, адже порційне паковання не займає багато місця.

Анатолій Шкрібляк розповів, що в межах ініціативи на потреби військових було передано понад 30 тисяч порцій пластівців і мюслів. Уся продукція багата на корисні для організму речовини. Також вона містить велику кількість вуглеводів, які надають енергію на тривалий час.

Підсумки

Увійшовши до переліку галузевих лідерів у сфері Agrifood, компанія "Добродія Фудз" під керівництвом акціонера Анатолія Шкрібляка підтвердила свою провідну позицію на ринку. Крім того, компанія демонструє не лише високі стандарти виробництва, а й допомагає українським військовим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти