Охтирка, Тростянець, Ромни: в ОП розповіли про хід відновлення на Сумщині

20 квітня 2022, 13:14
Охтирка, Тростянець, Ромни: в ОП розповіли про хід відновлення на Сумщині

Населені пункти Сумської області, звідки українська армія вигнала російських окупантів, відновлюють та приводять до ладу. Про це на офіційному Телеграм-каналі написав заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

"В Охтирці розібрали завали біля міської ради та вивезли тверді побутові відходи. Виконано підсипання дороги на вулиці Революції. Ведуться роботи з ліквідації прориву водопроводу на перехресті вулиць Полтавської та Київської. Продовжується прибирання завалів", – повідомив він.

За даними Тимошенка, в Охтирській територіальній громаді також тривають відновлювальні роботи з електро- та газопостачання.

відео дня

У Тростянці продовжується прибирання центральної частини міста, вивезення твердих побутових відходів. Крім того, в місті виконано ремонт водопроводу на вулиці Морозова, проводиться перевірка технічного стану обладнання та конструкцій КНС на вулиці Набережній. Тривають роботи з відновлення електро- та газопостачання.

Як повідомляють в Офісі президента, до електромереж населення тимчасово під’єднують у Великописарівській територіальній громаді.

А у Ромнах відремонтовано каналізаційно-насосну станцію на Покровському узвозі.

"Ведуться дорожні роботи на трасі Н-12 Суми — Полтава", – додає заступник керівника ОП.

Нагадаємо, що раніше міністр інфраструктури Олександр Кубраков зазначив, що на деокупованій Київщині запрацювали три переправи – у Стоянці, Романівці та Катюжанці. Ще на 6 переправах рух відновлено, 8 переправ біля зруйнованих мостів зараз будуються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти