4-й канал заступився за скандального ведучого Дроздова і висунув звинувачення нардепу

15 лютого 2021, 12:37
Керівництво 4 каналу заявило про те, що підтримує Остапа Дроздова.
Дрозда
Остап Дроздов / Скріншот YouTube

Керівництво 4 каналу прокоментувало ситуацію, що склалася навколо скандальних заяв телеведучого Остапа Дроздова.

Керівництво 4 каналу заявило, що підтримує Дроздова, йдеться в повідомленні, розміщеному в Facebook каналу.

Також керівництво каналу "хоче нагадати народному депутату від Слуги народу Максиму Бужанському про його особисті некоректні висловлювання у бік журналістів".

"Зокрема, 18 серпня 2019 року у своєму Telegram-каналі пан Бужанський назвав "черговою тупою вівцею" журналістку Ольгу Духнич. Крім цього, Максим Бужанський неодноразово ставав учасником, а, часом, і ініціатором скандальних "мовних" законопроектів. Серед останніх ініціатив - скасування штрафів за відмову обслуговувати українською мовою", – заявляє керівництво телеканалу.

У повідомленні також сказано, що вже майже 7 років, як Росія окупувала Крим і Донбас.

"Однією з причин цього стало бажання російського президента Путіна захищати "російськомовне населення" і "русский мир". 4 канал не поділяє поглядів народного депутата Бужанського щодо мови. Тому ми будемо захищати своїх журналістів, які, воюючи на своєму, журналістському фронті, захищають все українське, враховуючи мову", – підсумували на 4-му каналі.

читайте такожУ Раді вимагають ввести санкції проти 4-го каналу за образи глядачів "каналів Медведчука"

Скандал з висловлюваннями Остапа Дроздова:

Нагадаємо, телеведучий Остап Дроздов прокоментував ситуацію з санкціями проти каналів 112 Україна, NewsOne і ZIK, а також оцінив аудиторію закритих медіа-ресурсів.

Як підкреслив він в ефірі 4 каналу, "одноклітинні втратили свій корм, їм нічого тепер дивитися".

Він також порівняв глядачів 112, NewsOne і ZIK з щурами та імбецилами.

"Мільйони людей відчувають катастрофічну нестачу отрути, брак того, що робить їх абсолютними імбецилами і громадськими щурами. Таких людей, крім як убогими, назвати неможливо", - вважає Дроздов.

Санкції проти телеканалів NewsOne, ZIK, 112 Україна:

  • 2 лютого президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів санкції строком на 5 років щодо Тараса Козака-бізнес-партнера і депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, а також щодо телеканалів, що належать йому, - 112 Україна, NewsOne і ZiK.
  • Санкції проти телеканалів передбачають блокування активів, запобігання виведенню капіталів за межі України, призупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань, анулювання або призупинення ліцензій.
  • Зокрема, мова йде про ТОВ Аріадна ТВ, ТОВ новий Формат ТВ, ТОВ ТВ Вибір, ТОВ ТОВАРИСТВО Телерадіокомпанія 112-ТВ, ТОВ Лідер ТВ, ТОВ Партнер ТВ, ТОВ Новини 24 години, ТОВ нові комунікації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти