"Ідіть до біса": в ДБР відповіли на лайку Авакова

16 квітня 2020, 09:50
Олександр Соколов прокоментував заяву глави МВС.
Аваков
Арсен Аваков

Виконуючий обов'язки директора Держбюро розслідувань Олександр Соколов прокоментував різкі висловлювання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з приводу розслідування справи екс-нардепа Тетяни Чорновол.

Він підкреслив, що не хоче сваритися з главою МВС і повідомив, що в ДБР перешкоджання своїй роботі не відчувають.

"Це незрозумілий хід міністра МВС, це більше політичний жест, ніж правоохоронний. Оскільки коментувати діяльність іншого правоохоронного органу в середовищі правоохоронців це моветон", - зазначив Соколов.

відео дня

Він також подякував Авакова за те, що він чітко висловив свою позицію: "Ми вдячні, що людина висловився, все зрозуміло. Ми працюємо далі. Це не впливає. Навпаки, МВС, Нацполіція допомагали нам зі зброєю, частково виділяли співробітників для допомоги слідчим Майдану. І насправді, на даному етапі у нас немає морального права з ними сваритися. Тому що перш за все через це постраждає робота".

Нагадаємо, раніше Аваков публічно послав до біса Олександра Бабікова, заступника в. о. директора ДБР та колишнього адвоката екс-президент Януковича.

"Адвокат Януковича, пан Бібіков. Ви наплювали на конфлікт інтересів, як керівник ДБР та інспірували справу проти Тетяни Чорновол - особистого ворога Януковича. Справи немає, є тільки ваша жага помсти. Це неприпустимо!..

...Пан Бібіков, я теж був на Майдані 18 лютого 2014 - я такий же, як Таня - приходьте до мене, чекаю. Спробуйте. А краще йдіть до біса з держслужби, або до Януковича назад. Не заважайте президенту відбудовувати країну. І так непросто!", - написав Аваков в Facebook.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти