Через Ковід-19 пенсіонерів в АТБ будуть впускати в певний час

24 березня 2020, 10:44
У популярній мережі супермаркетів ввели "годину для пенсіонерів".
Через Ковід-19 пенсіонерів в АТБ будуть впускати в певний час
У мережі АТБ з'явилася "година для пенсіонерів" / скріншот з соцмереж

Смертоносний китайський вірус Ковід-19 остаточно порушив життєвий устрій багатьох українців. Мало того, що всіх громадян в розпал пандемії коронавірусу всіма можливими шляхами намагаються змусити сидіти вдома, так тепер в супермаркети окремі категорії громадян будуть впускати в певний час.

Зокрема, в мережі супермаркетів АТБ прийняли рішення з 24 березня впускати в магазини з 9 до 10 години ранку тільки пенсіонерів, людей з інвалідністю та ветеранів. В цей час інших відвідувачів допускати в торгове приміщення не будуть.

"Це правило діє у всіх магазинах Мережі починаючи з 24 березня. Якщо магазин у цей час – з 9 до 10 - буде порожній, то можуть впустити і інших покупців, але як тільки з'явиться перший пенсіонер, інших попросять вийти з приміщення. У той же час пенсіонери можуть прийти і в будь який інший час, але зайти зможуть вже з іншими покупцями", – пояснили на гарячій лінії мережі у коментарі Главреду.

Нагадаємо, раніше мережа АТБ обмежила кількість людей, які одночасно можуть перебувати у приміщенні супемаркета. Так, у великі магазини пускають до 45 осіб, маленькі - від 5 до 15 осіб (з розрахунку приблизно 10 кв. м. на людину).

читайте такожБезстрашна Меркель без маски купила в супермаркеті 4 пляшки вина - фотоТакож раніше повідомлялося, підвищення цін на деякі позиції асортименту в мережі АТБ пов'язане з підвищенням відпускних цін постачальників і девальвацією гривні, розповів голова ради директорів і генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти