Кличко розповів, як медиків будуть доставляти на роботу в умовах карантину

20 березня 2020, 13:35
За даними Віталія Кличка, київські підприємства шиють сто тисяч медичних масок для захисту городян.
Кличко і Густелев
Віталій Кличко / УНІАН

У п'ятницю, 20 березня, київський градоначальник Віталій Кличко на брифінгу розповів про ситуацію, що склалася у місті в умовах карантину, запровадженого через пандемію коронавіруса Сovid-19.

Приміром, мер розповів, що сервіси таксі Uber, Uklon і Bolt будуть розвозити співробітників медичних сервісів на роботу безкоштовно.

"Служби таксі Über і Bolt погодилися безоплатно перевозити медиків, які їдуть на роботу, для того, щоб допомагати людям. Зараз міська влада узгоджує з головними лікарями столичних лікарень механізм впровадження цієї ініціативи", - заявив Кличко.

Крім того, мер ще раз закликав жителів столиці не виходити з будинків без гострої необхідності, а також попросив допомагати літнім містянам з придбанням продуктів і ліків.

За даними Кличка, тест на китайський коронавірус пройшов 291 киянин. У місто надійшло 62 тисячі медичних масок, а 100 тисяч масок шиють міські підприємства.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко прокоментував обговорювані в ЗМІ чутки про те, що закритий на карантин через китайський коронавірус столичний метрополітен може заробити незабаром.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти