Не Україна: Безсмертний назвав першу країну в списку Путіна для атаки

15 березня 2020, 09:54
Ситуація, яка складається в Росії після падіння цін на нафту, змушує Путіна шукати об'єкти для атаки.
Безсмертний
Роман Безсмертний озвучив свою версію планів Путіна/ УНІАН

Екс-представник України в ТКГ в Мінську Роман Безсмертний, який раніше дав важливу пораду президенту Володимиру Зеленському, вважає, що Україні потрібно готуватися до війни, оскільки президент РФ Володимир Путін не залишить нашу країну в спокої.

На думку Безсмертного, ситуація, яка складається в Росії після падіння цін на нафту, змушує Володимира Путіна шукати об'єкти для атаки.

"Першою впаде Білорусь, і Європа, на жаль, на це не зверне увагу, потім ситуація дійде до балтійських країн", – сказав Безсмертний в інтерв'ю виданню Буквы.

відео дня

Дипломат вважає, що Україна буде третьою або четвертою країною в списку Путіна, які потрібно атакувати.

"Ми будемо третіми-четвертими в списку, тому що росіяни розуміють, що тут на них чекає опір і суттєві втрати", – зазначив він.

При цьому Безсмертний вважає, що ім'я чиновника, який займається українським питанням в РФ, не має значення, оскільки мета країни-агресора залишається тією ж самою, а змінюються лише методи досягнення цієї мети.

"Але нам все одно треба готуватися до війни. Путін завершить питання Конституції, 9 травня проведе парад, а потім тут спровокують внутрішній конфлікт (між президентом і суспільством), або буде пряма агресія", - заявив дипломат.

читайте такожРосія увійшла в передкатастрофічний станНагадаємо, раніше головний консультант відділу Воєнної політики Національного інституту стратегічних досліджень Микола Белесков назвав умову, за якої військова агресія з боку Росії по відношенню до України ослабне.

"(...) потрібно 5-7 років низьких цін на нафту, щоби військова загроза від РФ для нас ослабла", – вважає Белесков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти