Загибель українських шахістів у Москві: стали відомі моторошні подробиці

6 березня 2020, 09:30
На голові загиблих були пакети.
Богданович, Вернигора
Станіслав Богданович та Олександра Вернигора загинули в Москві/ Фото twitter.com/drafts_2

У четвер, 5 березня, у столиці Росії у квартирі виявили мертвими 18-річну українську шахістку Олександру Вернигору та 26-річного гросмейстера Станіслава Богдановича. Стали відомі подробиці смерті українців в Москві.

Як повідомляє Теlegram-канал Mash, у Богдановича та Вернигори на головах були пакети. Вони загинули, найімовірніше, внаслідок отруєння. Швидку допомогу викликали двічі, але було вже пізно.

Загибель українських шахістів у Москві: стали відомі моторошні подробиці

Як повідомляв Главред, загиблих виявив батько дівчини і викликав поліцію. Поруч із тілами правоохоронці знайшли повітряні кулі з закисом азоту.

відео дня

Олександра Вернигора — професійна українська шахістка, вона була у рейтингу Міжнародної шахової федерації. Вчилася в МДУ.

Станіслав Богданович — чемпіон України зі швидких шахів. Кілька днів тому зіграв за Росію в інтернет-матчі проти України. Після цього 27-річний гросмейстер з Одеси опинився в базі сайту Миротворець.

Нагадаємо, в Москві жертвами вечірки із сухим льодом в банному комплексі стали три людини, ще семеро - постраждали і перебувають у реанімації.

У Мережі з'явилося відео трагічного випадку в лазні Москви, де на святкуванні дня народження російського блоґера Катерини Діденко загинули троє людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти