Зустрічайте Century: Age of Ashes – безплатний онлайн шутер з драконами

14 березня 2021, 13:19оновлено 24 березня 2021, 14:28
Екшен вийде в ранньому доступі у квітні 2021 року, а поки розробники запрошують всіх гравців протестувати їх творіння.
Century: Age of Ashes
Драконяча ММО Century: Age of Ashes / Playwing

Розробники з незалежної студії Playwing випустили видовищний трейлер ігрового процесу майбутнього командного екшену з битвами верхи на драконах Century: Age of Ashes.

Екшен вийде в ранньому доступі у квітні 2021 року. В цю хвилину гравці можуть приєднатися до закритого бета-тестування, подавши заявку на сторінці проєкту в Steam за посиланням:

У беті Century: Age of Ashes гравцям буде запропоновано на вибір кілька мультиплеєрних режимів, а ще – безліч змін, які розробники внесли після того, як отримали фідбек від користувачів в підсумку попереднього тестування. Зокрема, вони поліпшили систему матчмейкінгу, допрацювали управління і додали режим вільного польоту.

Варто відзначити, що сама гра буде поширюватися по моделі free-to-play і запропонує користувачам динамічні повітряні битви в складі команди з 6 осіб. Досвід, отриманий в боях, відкриває додаткові можливості для налаштування зовнішнього вигляду героїв і драконів.

Трейлер Century: Age of Ashes

Раніше стало відомо, що компанія Valve відмовилася від підтримки колись амбітної колекційної карткової гри Artifact і зробила її безплатною. Зараз існує дві версії проєкту – класична і бета перезапуску 2.0. Команда розробників вирішила залишити обидва варіанти доступними, тому кожен охочий може спробувати їх абсолютно безплатно.

На сторінці гри ви знайдете остаточні версії Artifact Classic і бети Artifact 2.0, перейменованої в Artifact Foundry. Строго кажучи, Artifact Foundry залишається незавершеним продуктом, якому не вистачає тонкої обробки та ілюстрацій, проте основи ігрового процесу вже готові. Попри те, що в обидві гри можна буде продовжувати грати, Valve більше не будуть випускати для них подальші оновлення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти