Microsoft веде переговори щодо купівлі популярного геймерського сервісу

24 березня 2021, 19:57
Зараз у Discord близько 150 мільйонів користувачів на місяць, а торік дохід месенджера склав 130 мільйонів доларів.
Discord
Компанія Microsoft хоче купити Discord / The Verge

За даними видання Bloomberg, компанія Microsoft веде переговори про покупку месенджера Discord за більш ніж 10 мільярдів доларів, більш того в переговорах про потенційну угоду бере участь глава Xbox Філ Спенсер.

Втім, співрозмовники видання стверджують, що поки немає 100% впевненості в майбутній угоді. У Discord більше хочуть стати публічною компанією і розмістити цінні папери на біржі, ніж кому-небудь продатися.

За даними джерел видання, угода знаходиться на стадії обговорення, про якісь точні підсумки мови поки не йде. Є також ймовірність, що покупки не буде зовсім і Discord Inc. стане публічною компанією. Інтерес Microsoft викликаний швидше за все великим товариством геймерів в дискорді, також відомо, що з подібною пропозицією до Discord вже зверталися Amazon і Epic Games.

Як зазначає аналітик Bloomberg Меттью Кантерман, покупка Discord дозволить Microsoft модернізувати ігровий напрямок і зрушити акцент у бік надання послуг. При цьому сама соцмережа ще не вважається прибутковою за мірками бізнесу, навіть попри 150 мільйонів користувачів.

Як користуватися Дискордом

Discord - пропрієтарний безплатний месенджер, зарекомендував себе як найкращий засіб зв'язку під час ігор. Вона зручно інтегрується в усі сучасні відеоігри, а велика кількість налаштувань допоможе домогтися ідеальної якості зв'язку. Але Дискорд також можна використовувати та для звичайного спілкування, а можливість демонстрації екрану і відеодзвінків стане в пригоді під час роботи та навчання.

читайте такожDiscord істотно збільшив максимальну кількість людей у відеоконференціях
Крім того, в Discord існує просунута система серверів і каналів. Вона дозволяє зручно розподіляти навчання за класами та групами, а робочий колектив – за поставленими завданнями. Головне, щоб ніхто не відволікся на матч в який-небудь World of Tanks або Counter-Strike: Global Offensive.

Раніше ми повідомляли, що популярна соціальна мережа Twitter створює конкурента Discord і TeamViewer.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти