Який мобільний браузер поставити на свій Android-смартфон: список і порівняння

29 січня 2021, 22:22оновлено 25 березня 2021, 12:59
У даній статті ми детально розглянемо найкращий браузер для перегляду відео на андроїді або серфінгу в інтернеті.
Смартфони на Android
Найкращі браузери для Андроїд / / TechRadar

За прийнятим стандартом, смартфони на операційній системі Android поставляються разом з уже встановленим браузером Google Chrome. Він швидкий і простий у використанні. Однак, це далеко не єдина опція для перегляду вебконтенту на мобільних пристроях.

Нижче будуть розглянуті найзручніші, швидкі та безпечні варіанти браузерів для телефонів, а також описані основні переваги для користувачів.

До речі, раніше ми склали добірку найбільш популярних і найкращих, на думку експертів і користувачів, браузерів для Windows, які дійсно по праву заслужили своє визнання.

відео дня

Firefox Focus

Відомий бренд браузерів Firefox на операційній системі Android. Серед відмінностей його від стандартного Google Chrome можна виділити більш високий рівень конфіденційності, а також повну анонімність в мережі. Це можливо завдяки політиці інтернет-оглядача, який не зберігає куки, паролі та іншу не публічну інформацію.

Окрім того, браузер надає автоматичне блокування реклами та інших відстежуючих скриптів. Firefox підтримує функцію, яка допомагає розрізняти сайти зі шкідливим контентом, а тому Безпека програми на висоті.

Інтерфейс браузера зручний і простий в освоєнні, проте відкрити більш ніж одну вкладку одночасно неможливо. На тлі наданої високої продуктивності, невеликого споживання пам'яті, а також хорошою швидкістю завантаження сторінок це єдиний недолік Firefox на Android.

Завантажити Firefox Focus можна за цим посиланням.

Який мобільний браузер поставити на свій Android-смартфон: список і порівняння
Firefox Focus / FutureOut

Opera Touch

Розробники популярного браузера Opera також не залишилися осторонь від мобільних пристроїв і реалізували власний варіант інтернет-оглядача для Android – Opera Touch.

Цей браузер розроблений з прийняттям до уваги механізму взаємодії зі смартфоном(за допомогою однієї руки). Тому родзинкою браузера є кнопка швидкої дії, яка зручно розміщена в нижній панелі інтерфейсу і дозволяє знайти всі необхідні елементи управління додатком в один клік.

Крім відмінної продуктивності та безпеки в мережі, Opera Touch пропонує швидкий доступ до всіх обраних сайтів, а також недавно відвіданих сторінок. Пошук можна здійснювати за допомогою QR-коду і вбудованих голосових команд. Також існує можливість синхронізації комп'ютерної адаптації браузера з Android версією.

Завантажити Opera Touch можна за цим посиланням.

Який мобільний браузер поставити на свій Android-смартфон: список і порівняння
Opera Touch / MobileSyrup

Microsoft Edge

Microsoft Edge – логічне продовження культового браузера Internet Explorer. Додаток пропонує автоматичну авторизацію в Microsoft, що дозволить синхронізувати всі дані на різних пристроях.

Даний інтернет-оглядач заслужив безліч позитивних відгуків. Користувачі виділяють безперебійну роботу в Інтернеті та високу продуктивність. Окрім того, браузер володіє вбудованими надбудовами для блокування реклами, розпізнавання QR-коду і голосових команд.

Звичайно, продукт не такий популярний в широких масах, проте всі свої функції виконує в повному обсязі. Відносно висока продуктивність, а також зручність інтерфейсу роблять цей браузер гідним рішенням для інтернет-серфінгу.

Завантажити Microsoft Edge можна за цим посиланням.

Який мобільний браузер поставити на свій Android-смартфон: список і порівняння
Microsoft Edge / TechCrunch

Flynx

Повністю безкоштовний браузер від компанії InfiKen Labs. Відрізняється від своїх аналогів особливим функціоналом. Зокрема, Flynx може працювати в плаваючому вікні. За допомогою такої особливості користувачеві не обов'язково закривати інші додатки (або згортати), щоб перейти за потрібним посиланням.

Дана надбудова неймовірно корисна для людей, які часто використовують месенджери або інші програми в повсякденному житті та потребують швидкого і комфортного обміну інформацією.

Також, Flynx славиться своєю економічністю. Завдяки фільтрації та блокуванню непотрібних рекламних оголошень, браузер зберігає мобільний трафік, що в парі з фоновим завантаженням веб-сторінок робить Flynx відмінним вибором на Android.

Завантажити Flynx можна за цим посиланням.

Який мобільний браузер поставити на свій Android-смартфон: список і порівняння
Flynx / BGR

Раніше ми розповідали, як видалити свою сторінку в Instagram, і що робити, якщо захочеться її відновити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти