Не відшукає навіть досвідчений хакер: як стовідсотково видалити історію пошуку в Гугл

26 вересня 2024, 16:58
588
Де в Google історія пошуку - чи зберігає Гугл історію вашого пошуку.
Google
Як зробити так, щоб історія пошуку не зберігалася / Колаж: Главред, Фото: Pixabay/JESHOOTS-com

Щодня користувачі вводять запити в пошуковик Google для отримання тієї чи іншої інформації. За необхідності перегляду дій необхідно просто відкрити сторінку акаунта користувача в Google.

На панелі навігації зліва натисніть "Дані та конфіденційність", а в розділі "Налаштування збереження історії" активуйте "Мої дії". Варто пам'ятати про те, що функція надає можливість знайти цікаву для користувача інформацію про дію за датою і часом (усі дії відсортовані в хронологічному порядку).

Як видалити дані про дії в Google

На Вашому пристрої активуйте сторінку myactivity.google.com. Потім опустіться вниз до списку дій. За необхідності відфільтруйте список (розсортувавши за датою і продуктом) і натисніть - видалити.

Що таке Google?

Google - американська публічна транснаціональна корпорація, яку заснували 1998 року аспіранти Стенфордського університету Ларрі Пейдж і Сергій Брін. Найпопулярніший пошуковий сервіс станом на 2021 рік, має у власності, зокрема, YouTube і Blogger. Штаб-квартира корпорації розташована в Кремнієвій долині, представництва компанії також є в Північній Америці, Австралії, Європі та Азії, пише Вікіпедія.

Як видалити історію пошукових запитів у Google

Відкрийте застосунок Google на Вашому телефоні або планшеті й активуйте значок профілю Історія пошуку в правому верхньому кутку екрана. Потім буде необхідно відібрати непотрібні дані. Після чого натисніть "Видалити" над історією пошукових запитів.

Як видалити з історії Google Chrome один сайт

Виробник передбачив можливість видалення пошукового запиту навіть одного сайту. Для цього відкрийте браузер Chrome і перейдіть у розділ Історія. Потім встановіть прапорці навпроти обраного запису і після цього активуйте в правому верхньому кутку сторінки кнопку "Видалити".

Як зробити так, щоб історія пошуку не зберігалася

Для цього необхідно перейти на сторінку "Відстеження дій". Якщо вхід захищений, потрібно ввести пароль від свого облікового запису в Google. Після цього з'явиться можливість активувати кнопку "Відключити" в розділі "Історія додатків і веб-пошуку".

Як приховати історію в браузері

Для того, щоб історія запитів не зберігалася, рекомендується використовувати режим "невидимки". Він допоможе зменшити цифровий слід користувача. Під час його активації браузер не запам'ятовує історію переглядів. Однак є і мінус - швидко знайти випадково закриту вкладку не вийде.

  • У браузері Chrome - режим "Інкогніто";
  • У браузерах Firefox і Safari - режим "Приватний доступ";
  • У браузері Edge - режим InPrivate.

Дивіться відео - Google і Мінкульт презентували онлайн-простір української культури:

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти