В Україну йде різке потепління

9 березня 2021, 23:14
Синоптики оновили прогноз погоди до кінця березня і розповіли, коли в Україні потеплішає.
Погода
Погода в Україні до кінця березня / pixabay

Погода в Україні не сильно балує весняним теплом. За прогнозами синоптиків, справжня весна прийде тільки в кінці березня - на початку квітня.

Як кажуть експерти, майже весь березень буде холодно, а періодично буде заливати дощами.

Синоптики сайту Gismeteo склали детальний прогноз погоди до кінця березня.

Так погода на сході країни буде відносно суха, але вночі температура опускатиметься до -8 градусів. З 17 березня в регіоні будуть дощі і мокрий сніг з дощем. Підвищення температури прогнозується тільки після 23 березня. Однак останні дні березня і перші дні квітня будуть похмурими і місцями – з дощами. Температура вночі коливатиметься від 0 до +5 градусів, вдень прогріватиметься до +7 +10 градусів.

У південних областях синоптики прогнозують дощі в середині місяця, місцями дуже сильні. Температура вночі почне підвищуватися вже з 15 березня до +3 +5 градусів. Вдень в регіоні очікується від + 6 до + 11 градусів. Кінець березня буде з дощами, а квітень почнеться з потепління до +10 +11 градусів.

На півночі морози відступлять тільки після 24 березня. До цього - вночі буде холодно, а вдень прогріватися до +4 +7 градусів. Друга половина березня не порадує хорошою погодою, йтимуть дощі. Квітень почнеться також з дощів і потепління вдень до +7 +10 градусів, вночі очікується від +1 до +3 градусів.

читайте такожСиноптик розповів, якою буде погода на Великдень в Україні

У західних областях сніг з дощем і періодичні дощі прогнозуються майже до кінця березня. Нічні морози почнуть відступати тільки після 23-24 березня. Кінець березня буде мокрим і прохолодним, а квітень почнеться з дощів і підвищення температури повітря вдень до +8 +10 градусів, вночі до +2 +5 градусів.

Погода в Києві також не сильно радуватиме. Другий тиждень березня буде холодним, до -7 градусів вночі і + 2 градуси вдень. Середина березня буде з дощами і холодна. Вночі від -1 до +1 градуса, вдень від +3 до +7 градусів. Наприкінці березня столицю почне заливати дощами, але трохи потеплішає: вночі до +3 градусів, вдень до +6 +8 градусів.

читайте такожТепла не буде ще довго: синоптики засмутили прогнозом

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

  • Синоптики уточнили прогноз, коли в Україну прийде справжня тепла весна. Березень почнеться снігом, дощами і морозами, у другій декаді начебто прийде весна, але потім знову похолодає, підуть дощі з мокрим снігом.
  • Фахівці дали несподіваний прогноз погоди на весну: очікується сніг до початку квітня. В Україні очікуються температурні гойдалки до Великодня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти