В Україну йде різке і дуже небезпечне похолодання

2 липня 2021, 23:47
Погоду в більшості областей визначить циклон, який принесе дощі.
Погода
Погода в Україні буде холодною / pixabay

Погода в Україні найближчими днями почне змінюватися. За прогнозом синоптиків, спека трохи спаде і почнуться дощі.

Така погода буде в Україні до середини наступного тижня.

За словами синоптика Наталії Голени, найближчими днями в Україні температура повітря в середньому вдень опуститься до + 23 градусів, вночі стовпчики термометрів досягнуть лише +13 градусів.

"Температура вночі триматиметься в рамках +15 ... + 20 градусів. А вдень стовпчики термометрів коливатимуться в межах плюс + 18 ... + 23", - розповіла Наталія Голеня.

З 4-5 липня опадів не прогнозують західним регіонам.

А 6-7 липня погоду в більшості областей визначить циклон, який принесе дощі.

Погода на суботу, 3 липня

Схід України накриє грозами і сильною спекою. Можливі шквали і град. Вночі в регіоні від +17 до +20 градусів, вдень від +28 до + 32 градусів. У Дніпрі та Полтаві можливі зливи.

У південній частині пройдуть сильні грози, можливі зливи і град. Нічна температура коливатиметься від +18 до +21 градуса, вдень очікується від +25 до + 28 градусів.

Північ країни буде заливати сильними дощами і пролетять грози, можливий град і шквали. Вночі в регіоні + 17 +19 градусів, вдень від +26 до + 28 градусів.

Західні області також опиняться у владі негоди, там очікуються грози і короткочасні дощі, на Закарпатті можлива злива. Вночі в регіоні від +15 до +18 градусів, вдень від +22 до +25 градусів.

У Києві 3 липня синоптики обіцяють грозу, можлива злива, шквали і град. Вночі в столиці +18 +20 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від +26 до + 28 градусів.

читайте такожКліматолог розповіла про серйозні наслідки зміни клімату в Україні

Погода на неділю, 4 липня

На сході синоптики прогнозують сильні грози і зливи, можливі шквали і град. Вночі очікується від +18 до +20 градусів, вдень у більшості областей буде спекотно, до + 32 градусів.

У південній частині очікуються сильні зливові дощі і грози, можливі град і сильний вітер. Нічна температура становитиме +18 +20 градусів, вдень від +26 до + 28 градусів.

Північ країни накриє грозою, можливий сильний вітер і злива. Вночі в регіоні +18 +20 градусів, вдень від +26 до + 28 градусів.

У західних областях пройдуть грози, місцями можливі короткочасні зливи. Вночі температура впаде до +13 +15 градусів, вдень очікується від +24 до + 27 градусів.

У центральній частині очікуються грози, сильні дощі, можливе посилення вітру і злива. Вночі від +17 до +20 градусів, вдень від +26 до + 28 градусів.

У Києві 4 липня очікується гроза, можлива злива і град. Вночі в столиці від +17 до +19 градусів, вдень від +26 до +28 градусів.

В Україну йде різке і дуже небезпечне похолодання

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Раніше синоптик назвав терміни аномалії, що насувається на Україну. Спад спеки в Україні буде тимчасовим і зміниться наступним підвищенням температури.

У свою чергу народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище + 30 градусів.

Також синоптик розповіла, коли в Україну прийде похолодання. Спека в Україні буде весь тиждень, а пізніше варто чекати значного похолодання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти