В Україні вдарить "африканська" спека до +42

9 серпня 2021, 17:34
17 серпня в Україні вдарить нестерпна спека, але згодом прийде похолодання.
Погода
Погода в Україні буде нестерпно спекотною / pixabay

Погода в Україні в середині серпня буде нестерпно спекотною. За прогнозом синоптиків, спека вдарить до +40 градусів і більше. Похолодання прийде в Україну тільки до кінця останнього місяця літа.

Як свідчать дані Ventusky, 16 серпня, станом на 15:00, на всій території України буде вище 30 градусів. У центральній частині в середньому вдень близько + 35, на узбережжі Чорного і Азовського морів до +35. На Донбасі до + 38, у Закарпатській області до + 40, у Чернівецькій та Харківській області до +37.

У вівторок 17 серпня, в центральній Україні в середньому вдень від 35-37, в Закарпатській області до +41, в Чернівецькій до +39, на узбережжі Чорного і Азовського морів до +36, Миколаївська І Херсонська до +39, на Донбасі до 36-38.

В Україні вдарить 'африканська' спека до +42

18 серпня температура трохи спаде в частині західних, центральних областей і на півночі, в Закарпатській місцями буде до +42, Одеська, Миколаївська і Херсонська до +39.

Синоптики ресурсу meteoprog.ua також склали докладний прогноз погоди в Києві на 2 тижні.

В Україні вдарить 'африканська' спека до +42

Нагадаємо, раніше директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда заявив про те, що в разі продовження підвищення середньої температури Україні загрожують серйозні кліматичні зміни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти