Кличко різко висловився щодо ідеї відкриття метро

18 березня 2020, 21:47оновлено 18 березня 2020, 22:22
Мер Києва розкритикував відкриття підземки раніше 3 квітня.
Кличко
Кличко заперечує можливість відкриття метро в Києві до 3 квітня / УНІАН

Мер Києва Віталій Кличко різко висловився щодо можливості відкриття метрополітену, робота якого була припинена через загрозу поширення коронавірусу. Повідомлялося, що підземка не буде працювати з 17 березня до 3 квітня.

Чиновник заявив, що люди, які допускають можливе відкриття метро, "не є фахівцями транспортної галузі".

"Люди, які заявляють про це, не є фахівцями, не є відповідальними за транспортну галузь. По-друге, це може бути особиста думка, яку вони висловлюють", - сказав Кличко, якого цитує його прес-служба.

Він наполягає, що скасування руху метрополітену до 3 квітня - вимушений і попереджуючий захід.

Раніше Главред писав, що в Київській міськдержадміністрації розглядають відновлення роботи метрополітену в обмеженому режимі. Таку заяву зробив у Facebook Володимир Прокопів і визнав, що закриття метро стало величезною проблемою для столиці.

читайте такожПогані новини: у ВООЗ приголомшили заявою щодо коронавирусу у дітей

"Але київська влада виконує постанову Кабінету міністрів. Зараз разом із колегами ми розробляємо план спецзаходів, щоб метро все-таки запрацювало, але з деякими обмеженнями", – повідомив він.

Нагадаємо, у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу Covid-19 столичний метрополітен вирішили закрити починаючи з 17 березня - з 23:00.

Робота підземки припинена попередньо до 3 квітня, повідомив мер міста Віталій Кличко. Столичний градоначальник уточнив, що Київ закрив метрополітен згідно з рішенням Кабміну. При цьому наземний транспорт має працювати в штатному режимі, дублюючи лінії метро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти