StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка Жіночого кварталу розкритикував Олега Псюка: "Невідомий, а поводиться, як Каньє Вест"

9 травня 2023, 12:47
3030
Володимир Шумко дорікнув Олега 'Kalush' Псюка в зневажливому ставленні до оточуючих.
Зірка Жіночого кварталу розкритикував Олега Псюка: 'Невідомий, а поводиться, як Каньє Вест'
Володимир Шумко вважає лідера Kalush Orchestra пихатим / instagram.com/kalush.official, instagram.com/vovashumko

Гурт Kalush Orchestra в українському шоу-бізнесі починає набувати статусу скандалістів. Спершу в зарозумілості їх дорікнув Іво Бобул, а тепер - актор Жіночого кварталу і ведучий Володимир Шумко.

В інтерв'ю для "Формули Волошина" він поділився своїми спогадами про лідера гурту - Олега Псюка, який виступає під псевдонімом Kalush. Шумко довелося зніматися з ним в гумористичному шоу "Клуб дилетантів" до Євробачення і шаленої популярності, і вже тоді репер справив на нього неприємне враження.

"Те, що я бачив тоді: прийшов для мене невідомий виконавець і почав поводитися, як Каньє Вест. Просто зверхньо до людей, які його запросили і роблять цей проєкт. Можливо, дійсно, у нього є там якісь рамки, але завжди, коли ти ідеш кудись, то треба запитати "Куди я йду і що я можу там робити?". Не сподобалася його пихата поведінка, зухвалість, ставлення. Я ж теж можу побачити, наскільки йому було [байдуже - неценз.] ", - згадує актор.

відео дня

Втім, Володимир Шумко зазначає, що не говорить про весь Kalush Orchestra в цілому, і не заперечує їх внеску в популяризацію української культури і допомогу українським захисникам. "Я зараз кажу про нього в той момент, що я побачив. Те, що вони стали відомі на увесь світ і за рахунок цього допомагають нашій державі, ЗСУ, наближують перемогу - це дуже круто, я їх за це поважаю. Але я не можу відмовитися від тих слів і того, що я бачив. Особисто Kalush я не сприймаю", - підкреслює артист.

Також зірка Жіночого кварталу зазначає, що в гурті Kalush Orchestra для нього "99% робить дуже крутий вокаліст з сопілкою" Тимофій Музичук, а ось лідер колективу Олег Псюк, який відповідає за реп-складову їх музики, йому не до душі.

Раніше в некоректному спілкуванні з шанувальниками групу Kalush Orchestra звинуватив Народний артист України Іво Бобул. Він зазначив, що на вершину слави музикантів піднялиїх фанати, вони ж можуть і опустити їх з небес на землю.

У відповідь на зауваження Іво Бобула Олег Псюк заявив, що звинувачення співака безпідставні, і про це знає кожен, хто хоч раз побував на концерті Kalush Orchestra.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти