StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Сватів" радіє, що в Росії більше не буде зарубіжного кіно

25 травня 2022, 21:08
Він продовжує зберігати мовчання щодо війни в Україні.
Сват
Актор "Сватів" радий відходу зарубіжного кіно / УНІАН

Актор Федір Добронравов, який мовчить про звіряче російське вторгнення в Україну, заявив, що радий відходу зарубіжного кіно з російського ринку.

Як повідомляє Yakutsk.ru, за словами Добронравова, закриття кінотеатрів через великі збитки не зможе перешкодити хорошому кіно прорватися до глядача. "Неможливо заховати хороше кіно. Я щасливий, що російському кінематографу дали такий шанс", — підкреслив артист.

Він також додав, що за останні 20 років вітчизняний кінематограф був сильно задавлений зарубіжним кіно."При цьому в російських картинах завжди було більше душі і чистоти, а в західних — технологій", - зазначає актор особливу душевність і чуйність російського народу, який гвалтує 6-місячних дітей в Україні.

відео дня

читайте такожАктриса "Сватів" розповіла, як відреагували її колеги на напад Росії на Україну

"Я сподіваюся, що ситуація, що склалася, стане поштовхом для сплеску нашого кінематографа. Худа без добра не буває", - вважає Добронравов, натякаючи, що війна таки веде"до добра".

Нагадаємо, раніше кінокомпанія Bazelevs розкрила в Telegram-каналі імена кількох акторів, дооторі з'являться в новому фільмі російської новорічної франшизи"Ялинки".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти