StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка Скаженого весілля і Слуги народу Арам Арзуманян отримав термін за бійку

26 листопада 2023, 12:09
1332
Актор розкрив обставини, через які він був засуджений на два роки позбавлення волі.
Арам Арзуманян
Арам Арзуманян отримав судимість за бійку з "беркутівцем" / колаж: Главред, фото: instagram.com/aram_dad

Український актор і комік, зірка фільмів "Скажене весілля", серіалів "Скажені сусіди", "Великі вуйки" та ін., Арам Арзуманян буквально випромінює позитив і дружелюбність. Дивлячись на нього, у глядачів моментально розпливаються обличчя в усмішках.

Проте артист має таємницю, яку лише нещодавно розкрив у інтерв'ю Аліні Доротюк. Так Арзуманян зізнався, що має судимість. Про що сьогодні він, втім, ані краплі не шкодує.

Актор розповів, що отримав два роки умовно за бійку. Після змагань з пауерліфтингу Арам з друзями посварився з іншими спортсменами. Переможені звернулися в поліцію.

відео дня

"Це ніяк не пов'язано з кримінальним світом, але я судимий за хуліганку, за бійку. Побилися. Це була така історія після чемпіонату України. Відмітили, відпочили, а потім не поділили таксі. До речі, у нас конфлікт був із тренером "Беркуту". Тоді ще. Коротше, побили їх – їх було троє, нас троє. На ранок усе – я був у розшуку. Ну, пацани гарячі, банальна бійка. Так, судимий, "условка", - розповів артист, і зазначив, що покарання своє відбув сповна, і надалі не притягувався.

Також Арзуманян поділився цікавою деталлю: один з постраждалих, який був тим самим тренером, зараз працює на країну-окупанта. Тому Арам не шкодує, що тоді вплутався з ним у бійку, незважаючи на наслідки.

"До речі, інформація дійшла до мене, не знаю, наскільки правдива, – той тренер "Беркуту" зараз тренує спецпризначенців із Московії у Криму. Тобто мене ще й за "благоє дєло" судили", - вважає актор.

Раніше стало відомо, що Віра Брежнєва, яка тепер виступає під псевдонімом Vera, вперше за час повномасштабної війни заспівала в Києві. Її участь у концерті була таємницею.

Також Інна Мірошниченко розповіла, що її з ведучим 2-річний прийомний син переніс операцію. Жінка зізналася, що попереду Марселя чекають ще кілька хірургічних втручань.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти