StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

2-річний прийомний син Мірошниченко переніс операцію

24 листопада 2023, 22:55
390
За словами Інни Мірошниченко, це була планова операція, і їх чекає ще кілька.
Інна Мірошниченко та її троє дітей
Інна Мірошниченко та її троє дітей / Колаж Главред, фото Instagram / inna_mi

Тимур та Інна Мірошниченко, які ще в минулому році оголосили про бажання усиновити дитину і в липні забрали додому 2-річного Марселя, поділилися важливою інформацією.

Як написали батьки Марселя, хлопчик сьогодні переніс операцію в столичній лікарні ОХМАДИТ.

За словами Інни Мірошниченко, це була планова операція, і їх чекає ще кілька.

відео дня

"Перша пройшла вдало. Я взагалі не хвилювалася. Хейтери скажуть: тому що усиновлений. А я скажу: розумію, що це кроки до повноцінного життя нашого сина. І що, нарешті, він пройде це не один", - написала Інна на своїй сторінці в Instagram.

На відео - задоволений Марсель після операції:

За її словами, вона розплакалася тільки один раз. "Від сили духу інших мам. Які годинами ридають під операційними. Але як тільки дитина відкриває очі, мама спокійна і посміхається. Бо "все буде добре, сонечко! Мама поруч". Ця суперсила вдавати спокій і рівновагу, коли тільки що тебе всю трясло...це про мам. У цей момент я розридалася від щастя, що Марсель теж це почує і відчує! - написала справжня мама хлопчика Марселя.

На відео, яким вона супроводила свій пост - задоволений дворічний хлопець, який виглядає цілком щасливо поруч з мамою Інною. Вони все ще перебувають у палаті, приходячи до тями після операції.

Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко оголосила, що вона почала працювати над усиновленням ще однієї дитини. При цьому Мірошниченко зазначила, що фактично робитиме це, як мати-одиначка.

Раньше Інна Мірошниченко розповіла чи немає у неї страху не полюбити прийомного сина. Дружина ведучого зазначила, що при її принципах і поглядах на життя цей варіант просто виключений.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти