StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Кріпосної" та зірка "Кіборгів" одружилися - подробиці весілля

1 вересня 2024, 11:54
536
Нестеренко і Темляк поділилися знімками з весільної церемонії.
Анастасія Нестеренко, Костянтин Темляк
Анастасія Нестеренко та Костянтин Темляк одружилися - подробиці / колаж: Главред, фото: instagram.com/n.nstrnko, instagram.com/kostiatemliak

В українському шоу-бізнесі з'явився новий акторський сімейний союз - зірка серіалу "Кріпосна" Анастасія Нестеренко та зірка "Кіборгів" Костянтин Темляк поєдналися законними узами шлюбу. Про це молодята повідомили в соціальних мережах.

Пара підтвердила стосунки в листопаді 2023 року. У квітні 2024-го Темляк став перед коханою на одне коліно.

Весілля Анастасія і Костянтин зіграли в Харкові. Актори поділилися знімками з розпису: для важливої в їхній родині події наречений обрав білу вишиванку з чорним орнаментом та штани, наречена - білу сукню з квітковою аплікацією.

відео дня

"Люблю! Дай Боже нам мудрості, взаєморозуміння і щасливого, світлого майбутнього", - підписали перші світлини в статусі чоловіка і дружини Нестеренко і Темляк.

Анастасія Нестеренко, Костянтин Темляк
Анастасія Нестеренко та Костянтин Темляк одружилися - подробиці / колаж: Главред, фото: instagram.com/n.nstrnko, instagram.com/kostiatemliak

Що таке "Кріпосна"?

"Кріпосна" - український драматичний історичний телесеріал з елементами пригод і мелодрами. Сюжет розповідає про пригоди української кріпачки Катерини, яка бореться за свободу у ХІХ столітті в Ніжині, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Маша Кондратенко прокоментувала чутки про роман з OSTY, які виникли після того, як артисти випустили спільний романтичний трек і кліп.

Також український ведучий Слава Дьомін уперше розкрив правду про роман із Ксенією Мішиною. Він розповів, які стосунки були між ними, та чому акторка різко зникла з його життя.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти